21.03.2017 - 14:22 | Son Güncellenme:
- Sabahları bir bardak ılık su içerisine yarım tatlı kaşığı bal ve 8-10 damla limon.- 10-15 dk sonra 3 çorba kaşığı şekersiz tahıl ağırlıklı müsli- 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi- Yarım tatlı kaşığı keten tohumu - Öğlene kadar sıcak su- Saat 11 de 1 adet salatalık.
- Öğlen derisiz tavuk, balık veya hindi.- Salata malzemesi olarak dereotu, roka, taze sivri biber, marul maydanoz. - Bu malzemeleri karışırın ve içerisine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin.
- Öğlen yemeğinden 2 buçuk saat sonra 1 adet yeşil elma.- 1 avuç mevsim meyvesi
- Birinci ara öğünden 1 buçuk saat sonra 2 adet orta boy salatalık.- 3 çorba kaşığı lıght yoğurt .
- Bulgur, kepekli ekmek, kabuklarıyla beraber fırınlanmış patates. Patatesin boyutu orta boy olacak.- Bulgur pilavını 3-4 çorba kaşığı sıvı yağ ile yapabilirsiniz.
- 1 orta boy salatalık.- 1 kahve fincanı tuzsuz beyaz leblebiNot: Ayrıca gün boyunca bir küçük şişe maden suyu, 7-8 fincan sıcak su, 4-5 fincanda yeşil çay içilecek.