Tüm malzemeler katı meyve sıkacağından geçirilir. Büyük bir bardağa alınır ve içine buz küpleri atılır.
1 parmak rendelenmiş zencefil, 1 adet dilimlenmiş limon, 1 adet çubuk tarçın½ dilimlenmiş şeftali, 1 poşet papatya çayı1 poşet yeşil çay, 1 litre su
Papatya ve yeşil çay dışındaki tüm malzemeler ocakta 10 dakika kadar kaynatılır. Daha sonra karışıma papatya ve yeşil çay eklenir, 5 dakika demlenir ve süzdürülür. Soğumaya bırakılır, içerisi buz küpleri eklenerek tüketilir.
Yarım limon (Halka şeklinde dilimleyin),1 küçük salatalık (Boyuna kabuklu dilimleyin), 10-15 yaprak taze nane,1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 parmak taze zencefil (Rendeleyin)
Tüm malzemeleri 1 litre suya karıştırıp ve içerisine buz küpleri ekleyerek tüketin.
1 litre ev yapımı kefir, 1 avuç taze nane yaprağı, 2 çorba kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı (Dilerseniz zeytinyağını sonradan da ekleyebilirsiniz), 1 avokado, ½ çay kaşığı kaya tuzu
Tüm malzemeleri geniş bir kapta el blender’ı yardımı ile pürüzsüz kıvama getirin. Soğuk tüketin. Buz veya taze fesleğen yaprağı da ekleyebilirsiniz.