Stil Guiseppe Zanotti'nin 2012-2013 Kış Koleksiyon Kampanyası

Guiseppe Zanotti'nin 2012-2013 Kış Koleksiyon Kampanyası

03.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayakkabı aşkıyla yanıp tutuşanlara müjde!.. Merakla beklenen Giuseppe Zanotti 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunun kampanya görselleri yeni sezonda yerini aldı.

Guiseppe Zanottinin 2012-2013 Kış Koleksiyon Kampanyası

İtalya merkezli tasarımcı 2012 Sonbahar-Kış kampayasının tanıtımı için yeniden Anja Rubik'i seçerek, sezona iddialı giriş yapıyor. Beş sezondur Zanotti'nin kampanyalarında karşımıza şıkan Anja'yı, Karim Sadli fotoğraflıyor. Moda dünyasında hızla yukarı tırmanan Polonyalı model, bir çok başarılı projede yer almasının yanında tarzıyla da gündeme gelerek, moda dünyasının ilgi odağı oluyor. Guiseppe Zanotti'nin 2012-2013 Kış sezonu kampanyasında objektif karşısına geçen model, birbirinden zarif siyah topuklularla ve altın aksesuarlarla yaklaşan sezonun püf noktalarını veriyor.

Haberin Devamı

Guiseppe Zanottinin 2012-2013 Kış Koleksiyon Kampanyası

Siyah rengin ve altın detaylarının ön plana çıkarıldığı kampanya görsellerinde aynı zamanda koleksiyonun minimal yanları vurgulanıyor. Ayakkabı sevgimizi körükleyecek asaleti ve çekiciliği barındıran tasarımlar, Guiseppe Zanotti'ye olan hayranlığımızı daha da arttırıyor. Aksesuar ve ayakkabı denilince sayılı isimlerin başında gelen İtalyan etiket, 1993 yılındaki naif ve rock'n'roll ruhunu korumaya devam ediyor. Günümüz yaşamdan ve geçmişten kesitler alarak üretim sürecini tamamlayan tasarımcı, genç yeteneklerin ilham kaynağı oluyor. Sanattan ve müzikten esinlenen Guiseppe Zanotti, koleksiyonunu şıklığı tanımlayan anahtar parçalardan oluşturuyor.

Guiseppe Zanottinin 2012-2013 Kış Koleksiyon Kampanyası

İmrenilecek derecede gözümüzü alamadığımız ayakkabılar, rahatlığın ve şıklığın karşımından oluşuyor. Modern stil öğelerini doğru yerde konumlandırılan tasarımlarda, Guiseppe Zanotti'nin muhteşem dokunuşlarını hissedebiliyoruz. Detaylarla cazibesi arttırılan koleksiyon, akşam programları için zarif seçenekleri bir arada sunuyor. Tek renk parçaların her daim çok yönlü kullanılabileceğini hatırlatarak, bu göz alıcı koleksiyonu incelemenizi tasiye ediyoruz. 

Yazarlar