Editörün Seçtikleri Gül yağının mucizesi

Gül yağının mucizesi

22.02.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

Gülün mucizesini ve kalitesini tüm doğallığıyla sunan gülsha, ürünlerinde Isparta’da yetişen, kozmetik dünyasının en değerli gül türü “Rosa Damascena” özlerini barındırıyor.

Gül yağının mucizesi

4000 kg gülden damla damla sadece bir litre çıkartılan gül yağı, bu özlerin en kıymetlisi… Esansiyel yağlar arasında 320 MHZ ile en yüksek enerjiye sahip olan gül yağı, kuvvetli bir hücre yenileyici olarak anti aging etkisiyle biliniyor.

Haberin Devamı

gülsha Perfecting Rose Elixir yüz yağı, içinde barındırdığı gül yağı ve omega 3, 6, 9 esansiyel yağ asitleriyle cilde yumuşaklık veriyor, yeniliyor ve ışıltı kazandırıyor. Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilen gülsha Perfecting Rose Elixir, cilt bariyerini güçlendiren ve cilt elastikiyetini arttıran lipidler içeriyor. gülsha yüz yağı, 3 – 4 damla ile yüze uygulanabilir, nemlendirici krem veya fondötene eklenerek kullanılabilir.

Isparta’da 130 senedir devam eden el hasadı geleneği ile yüksek rakımlı bahçelerden tek tek toplanan güller sayesinde, toplam 40.000 kişi geçimini sağlıyor. gülsha’nın her yıl limitli sayıda üretilen ürünlerine, Türkiye genelinde seçkin eczaneler ve Gulsha.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

gülsha Perfecting Rose Elixir (20 ml) : 109 TL

Yazarlar