Stil Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Paris Moda Haftası'nda İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile Haider Ackermann..

Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

Paris sahnesinden Ackermann kadınları geçti...

Haberin Devamı

Hayatının farklı dönemlerinde farklı hayatlar yaşayan Haider Ackermann her sezon karşımıza yaşadığı kültürlerden ilham alarak yarattığı koleksiyonları ile çıkıyor.

Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

Ackermann koleksiyonlarında, podyumda salınan mankenler her daim daha cesur ve kendine güvenen kadın kahramanları olarak görülüyor.

Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

Paris sahnesinde kadınlar baharın soft renklerini metalik öğeler ve detaylarla sunuyor. Ackermann kadınları bu sezon daha maskülen olmalarına rağmen, dişiliklerinden hiçbir şey kaybetmeden tüm doğallıkları ile sahnede yerlerini alıyorlar. Sert yüz hatlarına sahip ve kameralara doğru attıkları her adımda kendilerini savunmaya geçen kadınlarla çalışmaya özen gösteren tasarımcı, bu şekilde hem kendini hem de koleksiyonunu daha rahat ifade ettiğini vurguluyor. "Benim kadınım her zaman kendini göstermeli, ancak bir o kadarda kendini korumayı bilmeli, ben koruma duygusunu benimseyen kadınlar için çalışıyorum" diyen tasarımcı, çalışma tarzının ana temasını böylece vermiş oluyor. 

Haberin Devamı

Haider Ackermann İlkbahar-Yaz 2012

Ackermann uzun zamandır kendi gemisinin kaptanı ve oldukça kalabalık bir ekiple her sezon "yeni kadın kahramanlar" için cesur yolculuklara çıkıyor.

Yazarlar