Diyet Haşlanmış limon ile zayıflama

Haşlanmış limon ile zayıflama

18.01.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

Haşlanmış limon ile zayıflama diyeti son günlerde insanlar tarafından oldukça merak ediliyor. 1 ayda 20 kilo verdirdiğine inanılan haşlanmış limon ile zayıflama diyetinin nasıl yapıldığını ne gibi faydalar sağladığını sizler için araştırdık. İşte tam bir c vitamini kaynağı olan haşlanmış limon ile zayıflama diyeti.

Haşlanmış limon ile zayıflama

Haşlanmış limon ile zayıflama son günlerde çok fazla merak ediliyor. Tam bir C vitamini kaynağı olan limon ile zayıflamanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Güne limonlu su içerek başlamak sizi taze ve ferah hissettirecek ve vücudunuzu kötü toksinler ve mikroplardan arındırarak sindirim sistemine yardımcı olacak. Limon ile sağlıklı zayıflamak için yapmanız gerekenleri paylaşıyoruz.

Haşlanmış limon ile zayıflama

Limon, C vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve demir içeriklerinden dolayı hem antioksidan hem de lif kaynağıdır. Aç karnına haşlanmış limon içmek vücudunuzda detox etkisi yaratarak bağırsaklardaki bakterileri yok eder, vücudu besler ve ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar.
Ayrıca, haşlanmış limon vücuttaki yağ yakımını hızlandırarak zayıflamayı destekleyerek vücudu zararlı toksinlerden arındırır ve mikroplardan temizler.

Haşlanmış limonun faydaları nelerdir?

• Limon zayıflatma özelliğine sahiptir yağlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde yakmak için haşlanmış limonu tercih edebilirsiniz.
• Vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını hızlandırır ve ödeme karşı etkilidir.
• Haşlanmış limon ile mikroplar ve bakteriler vücuttan daha kısa sürede atılır.
• Limon suyunu sadece sıkarak içmeniz bile pek çok hastalık için etkili olacaktır.

Haşlanmış limon ile zayıflama kürü:

Malzemeler

5 adet limon
5 diş sarımsak
Bir parça zencefil
2 litre su
Yapılışı

Limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın, limon posalarını kenara koyun.
Sarımsak ve zencefili blender yardımıyla ezin ve iyice karıştırın.
Suyu tencereye kaynatmak için koyun. Üzerine limon suyu, limon posalarını, sarımsak ve zencefili atın.


10 dakika kaynatın ve soğuduktan sonra her sabah aç karnına için.

Yazarlar