Yaşam İki sarı gülle uğurlandı

İki sarı gülle uğurlandı

05.12.2008 - 01:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Spor Kulubü’ne tutkusuyla tanınan, dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan işadamı Faruk Yalçın dün İstanbul’da toprağa verildi

İki sarı gülle uğurlandı

Tedavi gördüğü İsviçre’de hayatını kaybeden Faruk Yalçın’ın cenazesine iş, spor, siyaset ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Ali Yıldırım’ın dayısı, Asbaşkan Neşet Yalçın ile Altyapı Sorumlusu Ömer Temelli’nin amcası, aynı zamanda eski yöneticilerden Osman Yalçın’ın da babası olan Faruk Yalçın’ın tabutuna Fenerbahçe bayrağı ve iki sarı gül konuldu.

En zengin listesindeydi
Forbes dergisinin “dünyanın en zenginleri” listesinde yer alan ve NATO müteahhidi olarak dünyanın birçok ülkesinde havalimanı, askeri alan ve liman inşaatlarına imza atan Makyal Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Fenerbahçe Kulübü üyesi Faruk Yalçın dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kanser nedeniyle hayatını kaybeden Yalçın için Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine büyük bir katılım oldu.
Sabah saatlerinden itibaren camiye gelen kalabalık, Yalçın ailesine taziyede bulunmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Yalçın’ın eşi Ülkü Yalçın, çocukları Osman Yalçın, Hatice Öcal, Ayşe Yalçın Messiqua, İsmail Yalçın ve Süreyya Yalçın ile diğer aile bireyleri de başsağlığı dileklerini kabul etti. Aziz Yıldırım ise cenaze boyunca dayısının tabutu başında bekledi. Yalçın’ın tabutunun üzerine Fenerbahçe bayrağı ve iki adet sarı gül konuldu. Aralarında Faruk Yalçın’ın da bulunduğu torunları, tabutun önünde bir süre dua etti. Cenaze, öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.


İki sarı gülle uğurlandı


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın gözyaşlarını tutamadı. İşadamı Rahmi Koç da aileye taziyelerini sundu.


Sevenleri yalnız bırakmadı
Törene, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı İlhami Erdil, eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, işadamı Erdoğan Demirören, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren, eski FB yöneticisi işadamı Sadettin Saran, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ve futbolcuların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.



İki sarı gülle uğurlandı

VAHŞİ HAYVANLARI İÇİN BAĞIŞ TOPLANDI

Haberin Devamı

Hayvan ve doğa sevgisi nedeniyle Darıca Kuş Cenneti ve Hayvanat Bahçesi’ni kuran Yalçın’ın cenaze töreninde çok sevdiği vahşi hayvanlar için de bağış toplandı.

Yazarlar