Editörün Seçtikleri İpeğin zarafeti ile beyazın uyumu

İpeğin zarafeti ile beyazın uyumu

17.11.2016 - 17:41 | Son Güncellenme:

Caria Silk, ipeğin asilliği ile beyazın şıklığını birleştirerek özgün fular arayanlara alternatif sunuyor. Özel yetiştirilmiş ipek böceğinden elde edilen iplikle ustaca dokunan bürümcüm ipek fular şıklığınıza şıklık katacak.

İpeğin zarafeti ile beyazın uyumu

Birbirine benzeyen ürünler arasında kayıp mı oldunuz?
Size özgü, sizin şıklığınıza ayak uyduracak yeni ve farklı bir fular mı arıyorsunuz?

İşte Caria Silk Bürümcük İpek Fular, geçmişte olduğu gibi bugün de ipeğin asilliğini ve beyazın şıklığını bir araya getiriyor.

Geçmişte sadece asillerin ve üst düzey devlet adamı ile zenginlerin bir statü göstergesi olarak tercih ettiği ipek bugün ise şıklığın en büyük göstergesi olarak öne çıkıyor. Siz de birbirinin kopyası ürün ve aksesuarlar arasında sıkıldıysanız henüz yüzde 100 ipekten üretilen Caria Silk Bürümcük İpek Fular ile tanışmamışsınız demektir.

Kendi yetiştirdiğimiz ipek böceğinden elde ettiğimiz iplikle el tezgahında özel olarak dokunan Caria Silk Bürümcük İpek Fular, ipeğin asilliğini beyazın şıklığı ile bir araya getirirken gözler sizin üstünüzde olacak. El tezgahında geleneksel yöntemlerle dokunan bu fular, yüzde 100 ipek olmasıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Yeni yıla kadar indirim sürüyor


Dört mevsim kullanabileceğiniz bu özel fular sizi sarıp sarmalayacak. Onu biz size anlatmayalım siz onu keşfedin…

Çok daha geç olmadan ipek dokunuşunda bir güne başlama fırsatını kaçırmayın. Renk olarak da beyazın sadeliği ama şıklığını yansıtan bu fularda da diğer ürünlerimizde olduğu gibi baskı kullanılmamıştır.

Liste fiyatı 220 TL olan bu şık ürün yeni yıla kadar 150 TL.
Siz de yeni farklı ve özel bir yeni yıl hediyesi arıyorsanız işte doğru seçenek…

Yazarlar