Moda ISF'nin ‘Online Alışveriş Sponsoru’ PayPal!

ISF'nin ‘Online Alışveriş Sponsoru’ PayPal!

19.06.2012 - 10:27 | Son Güncellenme:

Kullanıcılarına kolay ve güvenli online ödeme seçeneği sunan ve yerel işletmelerin ürünlerini dünyaya pazarlamasını sağlayan PayPal, bu yıl 9-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest’in ‘Online Alışveriş Sponsoru’ olarak etkinliğin tüm Türkiye ve çevre ülkelere ulaşması için destek veriyor.

ISFnin ‘Online Alışveriş Sponsoru’ PayPal

PayPal 9-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Istanbul Shopping Fest kapsamında, ISF üyelerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Festivalin ‘Online Alışveriş Sponsoru’ olarak PayPal 20 gün boyunca sürecek indirimlerden tüm Türkiye’deki kullanıcıların faydalanmasını sağlıyor. Tüm dünyada 2012 yılı itibari ile 110 milyon aktif kullanıcısı bulunan PayPal, festivali kullanıcı tabanı üzerinden çevre ülkelere de duyurarak etkinliğe destek veriyor.

Festival süresince www.istshopfest.com/paypalshop websitesi üzerinden birçok özel kampanyanın yer alacağı bir ‘PayPal Online Alışveriş Platformu’ sayesinde PayPal kullanarak hızlı ve daha güvenli online alışveriş yapılabiliyor. PayPal iş ortaklarına kolayca ulaşılmasını sağlayan sitede PayPal kullanıcıları modadan elektronik ürünlere kadar farklı sektörlerden markaların %50lere varan indirimlerinden faydalanıyor.

Ayrıca PayPal, Nişantaşı’nda kurduğu özel vitrin ile de QR Code teknolojisi kullanılarak mobil cihazlarla hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Vitrin içerisinden QR kod ile yapılacak olan iPhone kılıfından gelinliğe, kol düğmesinden sehpaya çeşitli ürünler özel indirimlerle yer alıyor.

Bu yıl Istanbul Shopping Fest’in ‘Online Alışveriş Sponsoru’ olarak etkinliği hem çevre ülkelere duyurarak Türkiye turizmine destek oldukları hem de tüm Türkiye’deki kullanıcıların özel indirimlerden faydalanmasını sağladıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden PayPal Türkiye Ülke Direktörü Kıvanç Onan “PayPal olarak Türkiye’de 1,5 milyonu bulan kullanıcımıza 1500’e yakın e-ticaret sitesinden güvenli ve kolay alışveriş imkanı sunuyoruz. Istanbul Shopping Fest süresince de internet üzerinden gönül rahatlığı ile alışveriş yapmak isteyen moda severler birkaç adımda kolayca PayPal kullanıcısı olabilecek ve sadece e-posta adresleri ve şifrelerini kullanarak hızlı ve kolay bir satın alma deneyimi yaşayabilecek” dedi.

PayPal Hakkında: Bir e-posta adresi olan tüm işletme ve tüketicilerin güvenle ve uygun maliyetle online ödeme göndermelerini ve almalarını sağlayan lider uluslararası gerçek zamanlı online ödeme sistemi olan PayPal, büyük ölçekli küresel şirketlerden küçük veya orta ölçekli şirketlere sağladığı güvenilir hizmetile uluslararası pazarda lider bir ödeme sistemi konumuna geldi. 190 ülkede Türk Lirası dahil 25 para biriminde kullanıcıların güvenli ücretsiz ödeme göndermesini ve almasını sağlayan PayPal ile Türkiye’de kullanıcılar 1,5 milyon PayPal hesabı ile 1500’den fazla online mağazada alışveriş yapabiliyorlar.

Yazarlar