Yaşam İzmir Antalya Arası Kaç Km? Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

İzmir Antalya Arası Kaç Km? Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

24.05.2021 - 14:33 | Son Güncellenme:

İnsanlar bazı nedenlerden dolayı şehirlerarası yolculuk yapabiliyor. İzmir şehrinden Antalya şehrine gitmek isteyenler, birçok konuda araştırma yapabiliyor. İzmir ile Antalya arasının kaç km olduğu merak edilebiliyor. Arabayla, otobüsle ve uçakla ne kadar süreceği merak edilen bir konudur. İzmir Antalya arası kaç km? Arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürer? İşte, merak edilen tüm detaylar.

İzmir Antalya Arası Kaç Km Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer

İzmir şehrinden Antalya'ya birçok vasıtayla gidilebilir. İzmir Antalya arası toplam 460 km'dir. Arabayla ve otobüsle yaklaşık olarak 6 saatte gidilebiliyor. Uçakla seyahat süresi 1 saat ile 1 saat 15 dakika arasında değişebiliyor.

İzmir Antalya Arası Kaç Km?

Şehirlerarası seyahat yapacak olanların merak ettiği bazı bilgiler bulunuyor. İzmir şehrinden, Antalya şehrine gitmek isteyenler ilk olarak kaç km olduğunu araştırıyor. İzmir şehriyle Antalya şehri arası 460 km olarak bilinir. Arabayla, otobüsle ve uçakla seyahat edilebilir.

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

İzmir'den Antalya şehrine arabayla ve uçakla gidilebiliyor. Araba ve otobüsle, toplam 6 saat süren bir yolculuk yapılıyor. Uçak seyahati yaparak, 1 saat ile 1 saat 15 dakika arası ulaşım sağlanabiliyor.

 

Yazarlar