Editörün Seçtikleri Kiko Milano Candy Split Kapsül Koleksiyonu yine müthiş

Kiko Milano Candy Split Kapsül Koleksiyonu yine müthiş

28.09.2017 - 15:37 | Son Güncellenme:

KIKO Milano’nun 20. Yılına özel hazırlanan kapsül koleksiyon, KIKO Milano ve Giannico'nun imzasını taşıyor.

Kiko Milano Candy Split Kapsül Koleksiyonu yine müthiş

KIKO Milano’nun 20. Yılına özel hazırlanan kapsül koleksiyon, KIKO Milano ve Giannico'nun imzasını taşıyor.

Haberin Devamı

Candy Split Kapsül Koleksiyonu, Vogue Talents tarafından seçilen yükselen tasarımcılar ile iş birliği içinde oluşturulan 7 kapsül koleksiyonunun altıncısı olarak KIKO Milano'nın 20 yılını kutluyor.

Genç tasarımcı ve ayakkabı markası Giannico'nun kurucusu Nicolò Beretta tarafından hazırlanan koleksiyonda karşı konulmaz tatlılardan ve şekerlemelerden esinleniliyor. Ürün tasarımları, hamur işleri, lezzetli marshmallow'lar ve şeker çubuklarındaki renkli sergilerden ilham alıyor.
Candy Split Kapsül Koleksiyonu, makyajı eğlenceli ve enerjik kılıyor. Tüm ürünlerin farklı efektleri var, hepsi keşfedilmeyi bekliyor. Koleksiyon, yaratıcılığı teşvik eden tatlı bir pastel duygu dünyası sunuyor.

Tasarımcı, ürün ambalajı ile birlikte, koleksiyonun temasıyla tam olarak eşleşen pratik, kadınsı ve eğlenceli bir çanta tasarladı. KIKO’nun, sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonu 29 Eylül tarihi itibariyle mağazalarda yerini almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

2 adet Candy Split ürünü satın alarak koleksiyonun özel bileklik ucuna da sahip olabilir, 20. yıla özel hazırlanan KIKO bileziğinizi zenginleştirebilirsiniz.

Candy Split Highlighter

Mermer gibi aydınlanan bir yüz sunan Candy Split Highlighter‘ın dokusu, son derece rahat ve kadifemsi bitiş ile hedeflenmiş ışık noktaları oluşturmanızı sağlar. Ürünün pigmentleri çok güçlü olduğu için kalıcı renk bitişi özelliğine sahiptir ve deriye mükemmel bir şekilde nüfuz eder. Çeşitli tonlarla, makyajda farklı etkiler elde etmek mümkündür: yumuşak bir geçiş ya da daha belirgin bir efekt yaratmayı sağlar. Ürünün parlaklığı, kusursuzluğu vaat eder. Ürün, tatlı ve şeker dünyasını andıran hoş pastel renkli bir paketle paketlenir.

Fiyat:44,95 TL

Candy Split Eye & Brow Glossifier

Ahududu özü bulunan göz, yüz ve kaş için kullanılabilen jel Candy Split Eye & Brow Glossifier, şeffaf dokusu ile ıslak ve parlak bir etki yaratmak için idealdir. Göz kapaklarının ve kaşların parlak etkisi en şık trendlerden biridir ve doğru ürünlerle elde edilmesi çok kolaydır. Parlak ve baştan çıkarıcı jel etkisi sayesinde göz alıcı bir görünüm kazandırır. Makyaj renkli, eğlenceli ve etkilidir. Ürün, tatlı ve şeker dünyasını andıran hoş pastel renkli bir paketle paketlenir.

Haberin Devamı

Fiyat:29,95 TL

Candy Split Eyeshadow

Karıştırmaya uygun ve krem yapılı göz farı, Candy Split Eyeshadow, ipeksi ve yumuşak bir dokuya sahip olmasıyla dikkat çekerken, yoğun ve pigmentli bir görünüme de sahiptir. Renkleri, derin ve saf görünüm hedefler ve bu görünüşe derinlik katar. Sonuç kusursuz ve uzun süreli, gözlerinizi odak noktası yapar. Ürün, tatlı ve şeker dünyasını andıran hoş pastel renkli bir paketle paketlenir.
4 farklı tonda satışa sunulur: 01 Violet Cupcake, 02 Mauve Lollipop, 03 Golden Sorbet, 04 Mild Green

Fiyat:29,95 TL

Candy Split Eye Pencil

Uzun ömürlü ve hafif göz kalemi Candy Split Eye Pencil, yanında, harici kullanım için kalemtıraşı ile birlikte sunuluyor. Son derece yumuşak ve ince ucu, yoğun vurguyu kolaylaştırır. Krem yapısı ve rahat dokusu, gözlerinizde istediğiniz etkiyi yaratmak için kolay sürüm vaat eder. Ürün, tatlı ve şeker dünyasını andıran hoş pastel renkli bir paketle paketlenir.
4 farklı tonda satışa sunulur: 01 Rosy Marshmallow, 02 Candy Iris, 03 Sweet Milk Mint, 04 Chewy Liquorice

Haberin Devamı

Fiyat:29,95 TL

Candy Split Lip Mattifier

Bisküvi aromalı mat efekt veren son kat için uygulanan Candy Split Lip Mattifier, dokusu itibariyle, krem yapılı her ruju mat bir efekte dönüştürür. Pratik ve rahat Candy Split dudak ürünü, en sevdiğiniz ruja dönüşecek ve dikkat çekici dudaklara sofistike bir mat efekti verecek ideal bir araca dönüşecek. Ürün, ana tema ile uyumlu mükemmel bir pastel renkli paketleri ile tatlı ve şeker dünyasını andırıyor.

Fiyat:29,95 TL

Candy Split Lipstick

Vanilya aromalı krem yapılı lipstick, yoğun ve aydınlık dokusu sayesinde uygulaması rahat ve yumuşak etkilidir, parlak bir sonuç bırakır ve bu görüntü dudaklarla harmanlanır. Dudaklarda dolgunlaştırma efekti veren parlak bir renkle vurgulanır. Ürün, ana temasıyla uyumlu mükemmel pastel renkli paketleri ile tatlı ve şeker dünyasını andırıyor.
4 farklı tonda satışa sunulur: 01 Cherished Rose, 02 Lovely Lavender, 03 Violet Glaze, 04 Creamy Sage

Haberin Devamı

Fiyat:29,95 TL

Candy Split Make Up Blender

Pürüzsüz, kremsi formüllerin yanı sıra kompakt toz ürünler için ideal olan ve iki süngerden oluşan Candy Split Make Up Blender kit, dokusundaki yumuşaklık, uygulamanın keyifli ve etkili olmasını sağlar. Belli gözeneklilik dokunun doğru şekilde emilmesini ve dengeli bir şekilde cilde dağılmasını sağlar. Uygulama, basit ve hızlıdır. Süngerler makaronlardan esinlenerek yapılmıştır ve ikonik Fransız pasta lezzetleri şeklinde gelir. Ürün, ana temasıyla uyumlu lezzetli ve karşı koyulamaz tatlı ve şeker dünyasını andırır.

Fiyat:34,95 TL

Candy Split Serum

Yüz için nemlendirici serum, parlak bir görünüm ve pürüzsüz bir cilt kazandırarak mükemmel bir makyaj tabanı oluşturur. Dokusu ipeksidir ve çabuk emilip cilde rahat bir his bırakır. Pratik dağıtıcı, optimum miktarda ürünün kullanımına izin verir. Ürün, ana temasıyla uyumlu mükemmel pastel renkli paketleri ile tatlı ve şeker dünyasını andırıyor.

Fiyat:74,95 TL

Candy Split Lip Scrub

Şeker kristalleri içeren dudak renginde eksfoliye edici kese Candy Split Lip Scrub, değerli yumuşatıcı yağlar sayesinde dudakları yumuşatır. Dokusu, mutlak bir rahatlık hissi verir. Zarif çilek aroması fırçayı daha dayanılmaz yapar.

Fiyat:34,95 TL

Candy Split Brush Cleaning Pad

Fırçaları temizlemek için kullanılan silikon Candy Split Brush Cleaning Pad, fırçaları yumuşak ve profesyonel bir şekilde temizlemek için pratik ve kullanımı kolay olmasıyla dikkat çeker. Yıkama işlemleri, lavabonun içinde, emme kupasını dibe tutturarak kolayca gerçekleşebilir. Farklı dokulu yüzeyleri kolay, hızlı ve etkili bir şekilde temizlemeye yardımcı olur. Doğal sabun ile soğuk su altında kullanılması önerilir.

Fiyat:24,95 TL

Candy Split Pochette

Clutch, Giannico tarafından tasarlanmıştır. Renkli, pratik, seyahat etmeye uygun ve her zaman Candy Split ürünlerini yanınızda taşımak için ideal bir üründür. Pastel renkli tonlar, koleksiyonun ana temasıyla uyumlu, tatlı ve şeker dünyasını hatırlatır.

Fiyat:59,95 TL

Candy Split Nail Lacquer

Candy Split Nail Lacquer, konfeti gibi renkli tonlarda "geleneksel" ton rengine uyum veya kontrast sağlar. Her zevke hitap eden pastel tonların yanı sıra, şeker etkili veya parlak ışıltılı tırnaklar vaat eder. Tırnak süslemeleri birbirleriyle birleşerek bir tırnak sanatı karışımı ve eşleşmesi yaratır: Birden çok süsleme için farklı efekt ve renklerle birleştiren bir teknik. "Mix & Match" stilini oluşturmak için, ojeyi ve süslemeleri korumak için KIKO bazlarının uygulanması önerilir.
4 farklı tonda satışa sunulur: 01 Golden Icing Sugar, 02 Cotton Candy Rose, 03 Periwinkle Cream, 04 Tiffany Macaron

Fiyat:16,95 TL

Yazarlar