Stil Kurt Gieger 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Kurt Gieger 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

24.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyası yaz sezonunun etkilerini üzerinden atmaya başlıyor.

Kurt Gieger 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Bizler halen eteklerimiz, elbiselerimiz ve açık ayakkabılarımızla salınırken, kış kampanyaları ve koleksiyonları çoktan görücüye çıkmaya başladı. Londra merkezli Kurt Gieger Kış sezonuna hızlı giriş yapan markalar arasında yerini alıyor. Anja Rubik’in marka yüzü olduğu kampanya çekimleri pastel renkleriyle Kurt Gieger sonbaharın erken habercilerinden oluyor.

Haberin Devamı

Kurt Gieger 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Polonyalı güzel Anja Rubik’in podyumlardan sonra reklam kampanyalarıyla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Moda dünyasının hatırı sayılır podyumlarında yürüyen ve reklamların aranılan yüzü olan model, şehirli çalışan ve şık kadını yansıttığı Kurt Gieger kampanyası görsellerinde donuk yüz ifadesiyle kendine özgü tarzını konuşturuyor. Fotoğraf çekimlerini ünlü moda ve reklam fotoğrafçısı Erik Torstensson’un yaptığı kampanya “şehirli” kadınların yeni sezonda da şık olabilmeleri için basit ancak, çekici ipuçları veriyor. 

Kurt Gieger 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Kurt Gieger kampanya görsellerinde, yüksek tabanlı ayakkabılarıyla, üste tam oturan paltolarıyla, deri pantolon ve şık bir görünümüyle şehrin caddelerinde dolaşan modern kadının etkisini arttırıyor. Siyah-beyaz tonların, renkli ayakkabılarla kombinlendiği kıyafetler, sonbaharın mutlaka renkli bir detayının olması gerektiğinin sırrını veriyor. Anja Rubik’in sofistike tarzının yansıdığı kampanyada, markanın yeni sezona en “uygun” ve “giyilebilir” tasarımları göze çarpıyor. Deri, örgü ve hayvan çizgilerini içeren uzun paltolar, kısa ve kalın platformlar, şık çantaların ve deri aksesuarların dikkat çektiği tasarımlara günlük şıklığa önem verenlerin mutlaka göz atmasını tavsiye ediyoruz.

Yazarlar