Editörün Seçtikleri Maşa ile Koca Ayı Cartoon Network’te!

Maşa ile Koca Ayı Cartoon Network’te!

07.10.2019 - 14:50 | Son Güncellenme:

Hem çocukların hem de yetişkinlerin severek izlediği Maşa ile Koca Ayı, 7 Ekim’den itibaren Cartoon Network’te başlayacak. Renkli ikilinin maceraları hafta içi her gün saat 14.30’da Cartoonito kuşağında yayınlanacak.

Maşa ile Koca Ayı Cartoon Network’te

Her ay çocukları yeni çizgi film, oyun ve uygulamalarla buluşturan Cartoon Network’te çocukları bir yenilik daha bekliyor. Yaramazlıklarıyla ünlü minik Maşa ve iyi kalpli Koca Ayı’nın maceraları 7 Ekim’den itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün Cartoonito Kuşağı’nda Maşa ile Koca Ayı’nın yanı sıra Grizzy ve Lemmingler, Blaze ve Yol Canavarları, Harika Kanatlar, Işıltı ve Parıltı, Cesur Köpek Pat, gibi sevilen çizgi filmlerin yer aldığı Cartoonito Kuşağı, hafta içi her gün 12.00’de Cartoon Network’te yayınlanıyor.

Cartoon Network’te çocuklarla buluşan Maşa ile Koca Ayı’nın oyuncakları Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’da, Cartoon Network’ün en sevilen çizgi filmlerine ait birbirinden eğlenceli oyunlar ve testler Cartoonnetwork.com.tr adresinde, renkli çizgi filmler ise Cartoon Network Youtube hesabında çocukları bekliyor.

 

Yazarlar