Stil Masum Güzelin İlk 5'i!

Masum Güzelin İlk 5'i!

03.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her hafta yaptığımız gibi, bu haftada ünlülerin stillerine göz atmaya devam ediyoruz. Haftanın ilk gününde stil radarımıza güzel oyuncu Anne Hathaway takılıyor.

Masum Güzelin İlk 5i

Geçtiğimiz aylarda evliliğiyle adından söz ettiren Anne Hathaway; kırmızı halıdaki görüntüleriyle sadece bizim değil herkesin aklını başından alıyor. Şıklığından hiçbir zaman ödün vermeyen ve hep kendine has tarzıyla kırmızı halıda görmeye alıştığımız masum güzelin, Modazon ekibi olarak ilk 5 kıyafetini sizler için seçtik.

Haberin Devamı

Hayatımıza masum bir güzel olarak giren Hathaway, seksi bir kadın olma yolunda ilerliyor. Giydiği kıyafetlerle, yeni kestirdiği saç şekliyle ve stiliyle bize ilham vermeye devam ediyor. Kırmızı halıda en şık halleriyle karşımıza çıkan Anne Hathaway; düğününde Valentino gelinlikle karşımıza çıkmıştı. Tasarımcı ve Anne Hathaway normalde de çok yakın dostlar. Durum böyle olunca da güzel oyuncu çoğunlukla kırmızı halıda Valantino tasarımlarıyla boy gösteriyor. Kendine yakışanı çok iyi bilen ünlü oyuncuyu, Valentino dışında Armani Prive tasarımlarıyla görüyoruz.

Siz de gece önemli bir geceye, arkadaşınızın düğününe ya da bir ödül gecesine gidecekseniz Anne Hathawayin stilinden ilham alabilirsiniz.


Yazarlar