Stil Modanın Çizgi Film Dünyası

Modanın Çizgi Film Dünyası

23.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

İki boyutlu illüstrasyon görsel sanatının formu olan çizgi filmler moda dünyasına bir araç oluyor.Çocukken çok sevdiğimiz hatta denk gelince hala seyrettiğimiz çizgi filmler, moda dünyasıyla buluşuyor.

Modanın Çizgi Film Dünyası

Disney ve moda dünyası; çizgi filmleri büyükten küçüğe herkesin sevdiğini biliyor ve buna örnek olarak da bizlere ortak bir proje sunuyor. Disney, ünlü İngiliz alışveriş mağazası Barneys’le anlaşarak, bir çizgi film yaratıyor. Bizleri de Disney ve modanın buluştuğu büyülü ve eğlenceli dünyaya çağırıyorlar.

Haberin Devamı

14 Kasım’da mağazanın içinde oynatılacak filmin içinde ünlü moda ikonları ve modanın ustaları yer alacak. Modaya yön veren isimlerin yanında bildiğimiz klasik çizgi filmlerde yer alan çizgi kahramanlarda, bu ustalara filmde yardım edecekler.

İsminin Heyecanlı Tatil olduğunu öğrendiğimiz çizgi filmde; Minnie Mouse rüyalarındaki yere yani Paris’e gidiyor. Bu filmde Paris Moda Haftası’na katılan Minnie Mouse’un, moda haftasında karşılaştığı ünlüler ve olaylar anlatılıyor. Minnie Mouse’un bu seyahatinde karşısına çıkanlar ise dudak uçuklatacak cinsten. Minnie’nin gördüğü kişiler arasında; Lady Gaga, Anna Dello Russo, Sarah Jessica Parker, tasarımcı Alber Elbaz, ünlü moda editörleri Emmanuella Alt, Franca Sozzani ve Glenda Bailey, fotoğrafçılardan Steven Meisel ve Juergen Teller, model Naomi Campell ve blogger Bryan Boy… Carine Roitfeld, Daphne Guinness ,Linda Evangelista ve Mario Sorrenti’yi de unutmayalım.

Haberin Devamı

Mağazada yayınlanacak bu çizgi filmi biz de merakla bekliyoruz.


Yazarlar