Stil Modazon Ekibi Jennifer Lopez’in İlk 5 Elbisesini Seçti

Modazon Ekibi Jennifer Lopez’in İlk 5 Elbisesini Seçti

27.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

New York’ta doğan latin güzeli Jennifer Lopez’in; ülkemizde verdiği konserin ardından, onun stiline bir göz atmak istedik. Sadece stiline göz atmakla kalmadık. Modazon ekibi olarak Lopez’in ilk 5’ini sizin için belirledik.

Modazon Ekibi Jennifer Lopez’in İlk 5 Elbisesini Seçti

2000’li yılların en başarılı kadınlarından biri olan Lopez; hem müzik dünyasında hem de moda dünyasında oldukça başarılı isimler arasında yer alıyor. Çok iyi bir biçimde dans eden ve ayrıca oyunculuk yeteneği de olan ünlü şarkıcının birçok filmi de bulunuyor.2010 yılında Dünya Müzik Ödülleri’nde; sanata üstün katkılarından dolayı efsane ödülünü alan güzel şarkıcı, bize hem kliplerinde hem de konserlerinde görsel bir şölen sunuyor.

Haberin Devamı

İlişkileri ve giyim tarzıyla gündemden düşmeyen sanatçı bu sıralar kendi dansçısı ve koreografı Casper Smart’la ilişki yaşıyor. Çok mutlu olduklarını ifade eden şarkıcının bu durum, hem ruh haline hem de dış görünüşüne oldukça yansıyor.

Golden Globe ve Oscar ödüllerinde giydiği kıyafetlerden seçtiğimiz ilk 5 kıyafetler Zuhair Murad, Valentino, Georgio Armani gibi tasarımcıların kıyafetleri yer alıyor. Şıklığıyla daima adından söz ettiren ünlü şarkıcı bu tasarımlarla bir prensese benziyor. Resimleri görmek ve incelemek için galeriye göz atmayı unutmayın.


Yazarlar