Yaşam Müdür baba bizi bırakma!

Müdür baba bizi bırakma!

15.06.2010 - 00:01 | Son Güncellenme:

Edirne’de intihar eden Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü 3 çocuk babası Mehmet Akman’ın (55) cenazesi toprağa verildi.

Müdür baba bizi bırakma

Törende cenazeyi gören öğrenciler gözyaşına boğuldu.
Edirne Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü ve 30 yıllık matematik öğretmeni Akman’ın cep telefonuna dün sabaha karşı bir kadından mesaj geldi. Bu mesajı gören Akman’ın eşi Semra Akman kıskançlık krizine girdi ve tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Akman, Esentepe Mahallesi’ndeki evinden çıktı ve İstanbul’da olan ablası Şaziment Büker’in Kocasinan Mahallesi Hacıkuşlar Sitesi’ndeki boş adiresine gitti. Burada Mehmet öğretmen, “ Beni affedin. Ailemize leke sürecek bir şey yapmadım” yazan bir mektup bıraktıktan sonra yaşamına son verdi.
Ailesi, Mehmet Akman’dan haber alamayınca ablası Şaziment Büker’i aradı. Edirne’ye gelen Büker, eve girdiğinde kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen Akman’ın kızı ve oğlu gözyaşına boğuldu.
Akman’ın makam odası öğrenciler tarafından çiçeklerle donatıldı ve fotoğrafının önüne ‘Seni unutmayacağız’ yazdı. Cenaze aracının okul bahçesine gelmesinden sonra öğrenciler, öğretmenler ve öğrenciler hıçkırıklara boğuldu. Okuldaki törenin ardından Mehmet öğretmen için Eski Cami’de cenaze namazı kılındı. Akman, Buçuktepe Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Yazarlar