Yaşam ÖLÜME RANDEVU!

ÖLÜME RANDEVU!

16.06.2010 - 01:33 | Son Güncellenme:

Üniversite öğrencisi Merve’ye önceki gece arkadaşlarıyla buluşmak için sözleştiği yerde araba çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken, Merve’nin yardımına arkadaşları koştu ama artık çok geçti... Genç kız son nefesini arkadaşlarının gözleri önünde verdi

ÖLÜME RANDEVU

Henüz 20 yaşındaydı Merve, üniversite de okuyordu. Arkadaşlarıyla İstanbul’a gelmişti. Birlikte eğlenmeye gittiler. Son saatlerini yaşadığını ne o biliyordu, ne de arkadaşları... Eğlence dönüşü arkadaşlarını Kırklareli’ye uğurladı. O İstanbul‘da, Avcılar’da bir arkadaşında kalmayı planlamıştı. Ama olmadı... Arkadaşına giderken, karşıdan karşıya geçmek istediği yolda bir kaza geçirdi... Merve’ye çarpan sürücü kaçarken, genç kız onu almaya gelen arkadaşlarının gözleri önünde can verdi.

Okul arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişti...
Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Yapı Ressamlığı 1. sınıf öğrencisi olan Merve, İstanbul’a geldiği okul arkadaşlarıyla önceki akşam eğlenmeye gitti. Daha sonra arkadaşları Kırklareli’ye dönerken, Merve Arslan evinde kalmak için Avcılar’da bir arkadaşıyla sözleşti. Saat 01.00 sıralarında taksiyle Avcılar metrobüs durağına gelen Arslan, yolun karşısında kendisini bekleyen arkadaşlarının yanına gitmek istedi. D-100 karayolundan karşıya geçmeye çalışan genç kıza, bu sırada Beylikdüzü yönüne giden bir otomobil çarptı. Yol ortasındaki iki bariyerin arasına fırlayan Arslan’ın yardımına kazayı gören arkadaşları koştu. Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Haberin Devamı

ÖLÜME RANDEVU

ÖLÜME RANDEVU

Merve’yi almaya gelen arkadaşları genç kızın ölümüne şahit oldu... Yaşadıkları acı gözlerinden okunuyordu.

Polis, Gri renkli Toyota’yı arıyor
Üniversite öğrencisi Merve Arslan’ın ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçtı ama polis, görgü tanıklarının ifadesinden çarpan otomobilin gri renkli bir araç olduğunu öğrendi. Olay yerine düşen ayna parçasından da aracın markasının Toyota olduğu belirlendi. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken, 20 yaşındaki Merve Arslan’ın cesedi Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz Merve, geride şok içinde kalan arkadaşlarını ve acıya boğulan yakınlarını bıraktı.

Yazarlar