Brezilya Popo Estetiği

Kadınların dillerinden düşmeyen güzellik kavramının başında fit bir vücut ve belirgin olan vücut hatlarıdır. Giyilen kıyafetlerin yakışması kadınların yüzünü güldürmek için oldukça önemlidir. Yüz güzelliğinin yanında vücut güzelliğine olan önem gittikçe artıyor. Bunların başında popo estetiği ilk akla gelenlerden oluyor.

Popo güzelliği çekici bir vücut için başrol oynar. Kalçanızın yüksek, yuvarlak ve pürüzsüz bir görünüme ulaşması zor değil. Son günlerde de popo estetiğine yaklaşım oldukça arttı.

Haberin Devamı

Düzenli beslenme ve düzenli bir sporla istediğiniz sonuç elde edilmeyebilir. Ya da azimli ve hırslı olup istediğiniz sonuca yakın bir görünüme uzun bir zaman sonra ulaşabilirsiniz. Kısa yoldan bu şekilde sonuç elde edilmeyebilir.

Popo şeklinizin aşağı doğru sarkması ya da geniş bir yapıda olması hem vücudunuzu basık gösterip hem de kendinize olan özgüveninizi düşürecektir.

Giyilen kıyafetlerin içerisinde yüksek bir kalça olup, arkaya doğru çıkık ve sarkmamış bir popoya sahip olmayı birçok insan ister. Cerrahi bir girişimle hem özgüveninizi yerine getirip hem de istediğiniz vücut hattına kavuşabilirsiniz.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır...

Genel anestezi altında yapılacak bir ameliyat olup işlem süresi 2 saat süren bir operasyondur. Popo estetiğinde iki yöntem vardır. İlk olarak hastanın kendi yağ dokusu kullanılarak popo düzeltilebilir. Bir diğeri ise silikon popo protezi kullanılarak poponun düzeltilmesidir. Her iki yöntemde etkili ve kesin çözüm vermektedir.

Kalçalara yağ aktarımı, pürüzsüz bir sonuç veren ve hastaların kendi dokuları olduğu için bedenin reddetme riski bulunmayan bir tekniktir. Vücudun diğer bölümlerinde yağ dokusu alınır, saflaştırır ve kök hücreden zengin bir yağ dokusuna dönüştürülür, sonrasında popoya transferi sağlanır. Kök hücre rejeneratif etki yaparak, tüm faydalarını bu alanda gösterir.

Eğer vücutta yeterli yağ dokunuz bulunmuyorsa popo protezi ile popo şekillendirme işlemini yapmak mümkündür.Yaklaşık 1 saat süren bir işlem olup protez kas dokusunun lifleri arasına konulur ve bu tekniğin avantajı proteze hem doğal görünüm vermesi hemde; silikonun hissedilme riskini düşürmesidir.

Haberin Devamı

Ayrıca kendi yağ dokusu yeterli olmayan hastalarda aquafilling yöntemi uygulanmaktadır. Su kristallerinin jel haline getirilmesidir. Vücuda herhangi bir zararı olmayıp hastanın kendi yağ dokusuyla bütünleşmesini sağlayacaktır.

İyileşme Döneminde Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir

-Ameliyat sonrası ödem, şişlik ve morarma olmaması için giydirilen korsenin 3 ya da 4 hafta kullanılması gerekir.

-Operasyondan sonra duş hemen alınmamalıdır. Ağır eşyalar kaldırmamaya dikkat edilmelidir.

-Her estetik operasyon sonrası popo estetiği sonrasında da hafif ağrılar olabilir. Verilen ilaçlarla bu ağrılar giderilecektir.

-Dengeli ve düzenli beslenmesi oldukça önemlidir. Ayrıca ameliyat sırasında hareketsiz kaldığı için zorlanmayacak şekilde hafif egzersizler yapabilir. Ameliyat sonrası bol sıvı tüketilmesi önemlidir.

-Ameliyat sonrası hastanede 1 gün istirahat halinde olup gözetim altında kalmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Ekrem Keskin

Sağlıcakla kalın…

Site: http://www.ekremkeskin.com/
Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/
Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts