Dudak Kaldırma Estetiği

İdeal bir gülüş üst dudağın yukarı çıkarak dişlerin belirli bir oranda göründüğü zaman güzeldir . Üst dudağın mesafesi idealden fazla olması dudağın üste doğru çekilerek dişlerin yeterli derecede görünmesine engel olabilir. Bu uzunluğun olması gerekenden fazla olması kişinin alt yüzünün olduğundan çok daha uzun görünmesine neden olur. Buda yüzünüzde yorgun bir görünüme sebep olur.
Üst dudak -burun kökü uzunluğu normelde 12-15 mm arasındadır. Liplift (dudak kaldırma) operasyonunda amaç yüzün altın oranını yakalamaktır. Liplift operasyonunda amaç altın üçgeni yakalamak adına dudakla burun arasındaki mesafeyi kısaltarak üst dudağı kontörlü bir şekilde yukarıya kaldırarak dudağın pembe kısmının görünürlüğünü arttırmaktır.

Haberin Devamı


Lip lifting kimlere uygundur?


Lip lift operasyonu hem kadınlar hem de erkekler için uygulanan bir operasyondur . Lip lift yani üst dudağın kısaltılması işlemi dudaklarını daha kalkık göstermek isteyen kişiler için uygundur.İyileşme dönemi;


Liplift iyileşme süreci...


Lip lift ameliyatından birkaç gün sonra ödem oluşabilir, normaldir. Bir hafta sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz. Lip lift ameliyatının iyileşmesi 5-8 gün arasında değişir. Genellikle üst dudak üzerinde soğuk kompresler ile kontrol edilebilen bölge ilk 48saatte şişer. Ağrı, düşük dozlu ağrı kesici ilaçlarla kontrol edilir.


Liplift kalıcılığı...


Bu operasyonun filler ,botox uygulamaları gibi tekrarlayıcı bir süreci yoktur.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Ekrem Keskin
Sağlıcakla kalın…


Site: http://www.ekremkeskin.com/
Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/
Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts