Nem aşısı ile yaza hazır olun

Mevsim değişirken doğada olduğu gibi cildimizde de değişimler yaşanıyor. Özellikle sağlıklı bir cilt için gerekli olan su alımının azalması ve güneşin etkisinin artması ciltte kuruluğa, matlığa, ince kırışıklıklara neden oluyor. Güneşin etkisiyle cilt kuruluğu ve nem kaybı şikayetleri artıyor. Doğal nem oranını kaybeden ciltlerde zamanla hacim kaybı ile kırışıklık sorunları baş göstermeye başlıyor. Bu haftaki yazımda cildimize ihtiyacı olan nemi ve esnekliği geri kazandıran, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmamızı sağlayan nem aşısından bahsedeceğim.

Haberin Devamı

Yetersiz su tüketimi, güneş, yanlış beslenme ve bozulan uyku düzeni cildimizde kuruluğa, kırışıklıklara ve ışıltısını kaybetmemize neden oluyor. İşte bu süreçte cildimize su desteği sağlayacak saf hyaluronik asit içerikli nem aşıları, hızlı ve mükemmel bir çözüm sunuyor. En yeni teknolojilerden birisi olan nem aşısı cilde en büyük desteği vererek hem cildin ihtiyacı olan nemi ve esnekliğini geri kazandıyor hem de ışıl ışıl pürüzsüz bir efekte sahip olunmasını sağlıyor. Nem aşısı uygulamasıyla, cilt kaybettiği su ihtiyacını yeniden karşılıyor ve böylece oluşabilecek kuruluk ve ince kırışıklıkların önüne geçebiliyor. Sonuç olarak yeniden ışıl ışıl bir cilde kavuşmak mümkün hale geliyor.

Hyalüronik asit ve trigliseritler mucizesi

Nem aşısı hem anlık hem de uzun vadeli etkileri ile cildin sağlığını ve canlılığını garantiliyor. Derinin su kaybına karşı bariyerini taklit eden malzemelerle, nem aşısı, cildin kendi “doğal nemlendirme faktörü” üretimini desteklerken, kaybettiği neme tekrar kavuşmasını sağlıyor.

Nem kaybına uğrayan cilt kuruyarak rahatsız edici bir gerginlik hissi oluşturmasının yanı sıra cildin mat, renksiz, kırışık ve pul pul gözükmesine neden oluyor. Nem aşısı, cildin nem kaybını önleyerek cildi yumuşatır, kaşıntılı gerginlik hissini azaltır, cilt canlılık kazanarak doğal rengine kavuşur.

Hyalüronik asit ve trigliseritler içeren özel formülü ile cildin nem kaybını önlemek için gerekli olan bariyer sistemini onararak ve belirgin bir şekilde nemlendirerek ipeksi bir pürüzsüzlük ve nemli bir görünüme kavuşulmasını sağlar.

Haberin Devamı

20 dakikada bebeksi bir cilt mümkün

Operasyon gerektirmeyen ve tek seferlik uygulama olduğu için pandemi döneminde özellikle tercih edilen nem dolgusu diye de bilinen nem aşısı, ameliyatsız bir estetik cerrahi tekniğidir. Hızlı ve etkili bir uygulama olan nem aşısı yaklaşık 15 – 20 dakika sürer ve sonuçları operasyondan hemen sonra ortaya çıkmaya başlar. Yaklaşık 1 ay boyunca iyileşme devam eder. Cilt yapısına göre değişiklik göstermekle beraber ortalama 1 yıl boyunca etkisini devam ettirir.

“Metinde belirtilen işlemlerin uygulanması ve sonuçları her kişinin anatomisine, fizyonomisine ve yaşam kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bahsedilen uygulamadan önce konunun uzmanı bir doktorla görüşülmesini öneririm.”

Op. Dr. Evrim Uçkunkaya Sosyal medya hesapları

Facebook: drevrimuckunkaya

Instagram: @druckunkaya

YouTube: druckunkaya