Editörün Seçtikleri PembeNar 2 yaşında :)

PembeNar 2 yaşında :)

25.11.2016 - 14:55 | Son Güncellenme:

PembeNar.Com olarak 26 Kasım 2014’te çıktığımız bu yolda büyüyerek devam ederken sevilmenin, beğenilmenin ve tebrik edilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

PembeNar 2 yaşında :)

PembeNar.Com artık 2 yaşında :)

Milliyet.com.tr çatısı altında yepyeni bir proje olarak doğan ve zamanla bir projeden öte heyecanlı, sevgi dolu kocaman bir aileye dönüşen PembeNar.Com okurlarımız tarafından gün geçtikçe daha çok ilgi görmeye devam ediyor.

2 yıl önce, 26 Kasım 2014’te sabaha karşı yapılan son testler, son rötuşlar ile harika bir site doğdu.
O günkü heyecanımızın gerçekten tarifi zor.

PembeNar.Com ekibi işin bu proje sadece bir iş değil, yayına girdiği ilk andan bugüne kadar aynı heyecanla büyüttüğümüz, emek verdiğimiz, kafa yorduğumuz, yaparken eğlendiğimiz ve kendimizden bir şeyler kattığımız bir çocuk.


Aradan tam iki yıl geçti, birçok değişiklik birçok yenilik gerçekleşti.

Papatya Somer, Gizem Aydoğan, Elif Hande Güney olarak başladığımız bu yolda yanımıza çok sevdiğimiz Duygu Bay arkadaşımız eklendi.


Adını sayamadığımız ama emekleri ve gayretleri çok çok değerli olan stajyer arkadaşlarımız geldi. Ekibimiz büyüdü daha da güzelleşti.

Tüm profesyonellikleri ve uzmanlıklarıyla görüşlerini okuyucularımızla paylaşan, güncel konularda değerli fikirleriyle PembeNar’a renk katan yüzün üzerinde yazarımız oldu.

Teknik desteklerle sizlere daha kaliteli bir görünüm sağlamamıza yardım eden yetenekli arkadaşlarımız iki yıl boyunca bizi hiç yalnız bırakmadı…

İki yılın sonunda emeği geçen herkese bu vesile ile teşekkür ederiz.

Her an aklımızda olan PembeNar.Com, siz değerli okuyucularımız tarafından çok sevildikçe bizim neşemiz daha da arttı.


Kurulduğu günden bu yana PembeNar.Com Forum ve PembeNar TV ile ailemize yeni donanımlar katıldı. Bu ailenin büyümeye devam edeceği müjdesini de vermiş olalım :)


En yeni en gözde bebeğimiz ise PembeNar TV.
Henüz daha çok yeni olmasına rağmen röportajlar ve web dizisi ilgiyle izlenmeye başladı bile. Önümüzdeki günlerde renkli birçok yeni programa ev sahipliği yapacak olan PembeNar TV tabiri caizse gümbür gümbür geliyor :)


Tüm bunlar olurken biz hala aynı heyecanla dört kolla sarıldık PembeNar.Com’a.
Siz değerli okuyucularımız, izleyicilerimiz sayesinde daha da çok sarılacağız.
Kurulduğumuz günden beri tüm sorularınıza PembeNar.Com’da cevap aradığınız için en büyük teşekkürümüz size.


Keyifli günlerde, hep bir arada olmak dileğiyle. Sizi Seviyoruz!

PembeNar Ekibi :)

Yazarlar