Egzersizler Pole dansa ilgi artıyor

Pole dansa ilgi artıyor

16.01.2015 - 12:06 | Son Güncellenme:

İZMİR'in en iyi personel trainer (profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel egzersiz programları uygulayan) isimleri arasında yer alan fitness-step- aerobic ve pilates eğitmeni Gülşah Uslular'ın İzmirlilerle tanıştırdığı Pole sporuna ilgi gün geçtikçe artıyor.

Pole dansa ilgi artıyor

Tüm dünyada pole sport, pole fitness diye geçen ve vücudun her bölgesini çok iyi çalıştıran pole dansı birebir eğitim verdiği öğrencilerine aktaran ve yoğun ilgi gördüğünü belirten Uslular, formunu korumada da bu sporun büyük etkisi olduğunu söyledi. Pole sportun tüm dünyada çok iyi bilinen ve çok uygulanan bir spor dalı olduğunu ifade eden Uslular, “İzmir'de olmayan ve İstanbul'da birkaç dans okulunda eğitimi verilen pole sport ya da dans konusunda ortağım Özgecan ile gidip eğitimimizi aldıkdan sonra Bostanlı stüdyomızdaki salonlarımızda derslere başladık. Ülkemizde sadece direk dansı veya striptiz olarak algılanan eğitime katılan öğrencilerim ne kadar zor ve keyifli olduğunu görünce şaşırıyorlar. Tabiki seksi hareketlerin olması da kişiyi iyi hisettiriyor. Her bayanın denemesi gereken süper bir spor ve deneyim, başlangıçta biraz zor gelse ve kas spazmları olsa da sonuçları görünce özgüveni yerine getiren kadınsı bir spor ve herkes o direğe bir kere çıkmalı bence" dedi.

Sporun, insanın kendine verebileceği en büyük hediye olduğunu söyleyen Gülşah Uslular, birçok kişinin genç yaşta bedeninin farkına varıp kıymetini bilmediğini, yaş ilerledikçe, gençken yapılan hataların farkına varıldığını söyledi. Rahatsızlıklar başlayıp ağrılar çekilmeye başlandığında 'keşke' dememek için herkesin kendisine uygun olan spor yapıp doğru beslenmeye önem verilmesi gerektiğini dile getirdi. imkanı ya da gücü olmayanların yapacağı en iyi ve en ucuz sporun yürümek olduğuna değinen Uslulur, yürüyüp hareket etmelerini ve düzenli beslenmelerini önerdi.

Yazarlar