Stil Viktor&Rolf Sonbahar/Kış 2011-2012

Viktor&Rolf Sonbahar/Kış 2011-2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modern zaman şövalyeleri... Hollandalı tasarımcılar Viktor&Rolf bu sezon moda severler ve ortaçağ arasında bir kapı açtılar. Yeni koleksiyonlarında şovalyeler ve zırhlı savaş kostümlerinden ilham aldılar. Bizlere hızla gelişen ve çok çabuk tükenen modanın karşısında, yaratıcılığımız için savaşmamızı hatırlatan bir koleksiyon sundular.

Viktor&Rolf Sonbahar/Kış 2011-2012

 Modern zaman şövalyeleri...

Hollandalı tasarımcılar Viktor&Rolf bu sezon moda severler ve ortaçağ arasında bir kapı açtılar. Yeni koleksiyonlarında şovalyeler ve zırhlı savaş kostümlerinden ilham aldılar. Bizlere hızla gelişen ve çok çabuk tükenen modanın karşısında, yaratıcılığımız için savaşmamızı hatırlatan bir koleksiyon sundular. 

Kıyafetlerde metalik gri, siyah ve ekru renk kullanımının dışında, kırmızı dokunuşlar da görmek mümkün. Yüzleri kan kırmızısına boyanmış mankenler, uzunluğu omuzları geçen fırfırlar ve epey abartılmış göğüs zırhlarıyla kutsal savaşçılar gibi podyumda salındılar. 

Tasarımcı ikili Victor&Rolf, keskin hatlı dikişleri ve iddalı kesimleriyle, modern çağın savaşçı ruhlu şövalyelerine görkemli bir Sonbahar-Kış sezonu sundu.

Yazarlar