Stil Yeni Yıl Kombinleri II

Yeni Yıl Kombinleri II

26.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Biliyoruz ve eminiz ki sizler de herkes gibi 2013’e girerken gecenin en şık erkeği olmak için çabalıyor ve özen gösteriyorsunuzdur. Kıyafetinizden saçınıza kadar en ufak ve ince detayları düşünüp planlıyorsunuzdur. Modazon ekibi olarak tercih edecebileğiniz renkten, giyeceğiniz ayakkkabıya kadar düşündük ve yeni kombinler hazırladık. Gelin hep birlikte bir göz atalım...

Yeni Yıl Kombinleri II

Spor ve şık. Başka bir seçenek olarak spor şıklık 2013’e girerkenki tercihleriniz arasında yer alıyorsa bu kombinlerden biri mutlaka size göre olmalı. Maskeli balo ya da samimi bir ev partisine katılacaksanız da, katılacağınız baloyu hoş bir papyonla, ya da arkadaşınızın evinde vereceği partiyi sıcak tutan geometrik desenli, yılbaşı ve yeni yıl ruhunu veren geyikli kazaklarla da şenlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Parlak ya da süet kumaş ve ayakkabı tercihlerinizle, yaptığınız kombine uyum sağlatabilirsiniz. Kırmızı, siyah, bordo, lacivert ve parlak detayların öne çıktığı bu özel günde, dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız mutlaka bir parçanızda parıltıya ve sim detayına yer vermelisiniz. İster ayakkabınızda, ister papyonunuzda kullanabileceğiniz bu detaylar, havanıza hava katacak cinsten.


Yazarlar