Diş Hekimi Şahin Durmuş

Diş Hekimi Şahin Durmuş

drsahindurmus@gmail.com

Tüm Yazıları

Eğlencenin ve gülmenin keyfini çıkarabilirsiniz

Bu yaz arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz özel anları ölümsüzleştirmek isteyeceksiniz. Ancak lekeli, sarı dişleriniz varsa kameranın önüne geçmekten rahatsız olabilirsiniz. Profesyonel beyazlatma tedavisi ile dişlerinizi birkaç ton daha parlak hale getirerek bu yaz güvenle gülümseyebilirsiniz.

Nişan ve düğünlerde güvenle gülümseyebilirsiniz

Yaz ayları aynı zamanda çiftlerin evlenmesi için de popüler bir mevsimdir. İster aday siz olun, ister bir arkadaşınızın ya da aile üyenizin düğününe katılın, en iyi şekilde görünmek isteyeceksiniz. Güzel, beyaz bir gülümseme, tüm yaz düğün fotoğraflarında göz kamaştırıcı görünmenize yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Kariyerinizi geliştirebilirsiniz

İster liseden, ister üniversiteden yeni mezun olun, ister kariyerinizde bir sonraki adımı atmak isteyin, çekici bir gülümseme profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Araştırmalar, insanların ilk izlenimlerini yedi saniye gibi kısa bir sürede oluşturduğunu göstermiştir. Gülümsemek, özellikle beyaz dişleriniz varsa, bir iş görüşmesi sırasında olumlu bir etki oluşturmaya yardımcı olabilir.

Basit tedavilerle hızlı sonuçlar alabilirsiniz

Bazı estetik diş hekimliği tedavileri, birden fazla randevu ve ciddi müdahaleler gerektirebilir. Ancak profesyonel diş beyazlatma, çarpıcı sonuçlar veren basit bir işlemdir. Yaza parlak bir gülümsemeyle başlamak istiyorsanız, diş beyazlatma ile dişlerinizi bir saat veya daha kısa sürede aydınlatabilirsiniz!

Dişleriniz mat ya da sarı görünüyorsa ve yaza güzel bir başlangıç yapmak ve daha iyi geçirmek istiyorsanız diş estetiği için profesyonel bir diş hekiminden destek alabilirsiniz.

 

Diş Hekimi Şahin Durmuş

www.dtsahindurmus.com/

www.instagram.com/drsahindurmus/