Diş Hekimi Şahin Durmuş

Diş Hekimi Şahin Durmuş

drsahindurmus@gmail.com

Tüm Yazıları

Gülümsemeniz, iş görüşmesi sırasında veya ilk buluşmada unutulmaz bir ilk izlenim bırakabilir. Çekici gülümsemenin sağladığı fiziksel faydaların yanı sıra, gülümsemek doğal olarak ruh halinizi iyileştiren endorfin salgılar.

Kısacası gülümsemek ve onu daha da çekici hale getirmek için pek çok nedenimiz var. Hastalar da bunun farkında ki gülüş tasarımı, estetik diş cerrahide en çok talep edilen uygulamalar arasında yer alıyor.

Gülümsememiz neden bozulur?

Kahve, çay, kola, çilek ve soslar dişlerde istenmeyen lekeler bırakabilir. Zamanla, gülümseme sönük ve mat görünebilir. Kişiler daha ışıltılı gülümsemeye devam etmek isteyebilirler.

Haberin Devamı

Kişinin ihtiyacına ve tercihine göre sadece diş beyazlatma yapılabilir. Çürük, eksik ya da diş eti hastalığı varsa tedavisi sağlanabilir. Ağız hem daha sağlıklı hem de daha estetik hale getirilebilir.

Gülüşümüzü nasıl güzelleştirebiliriz?

Diş estetiği prosedürleri dünya genelinde en çok talep edilen ve hasta memnuniyeti en yüksek olan prosedürler arasında yer alır. Birçok hasta, yaralanma, hastalık veya ağız sağlıklarını ve gülümsemelerinin görünümünü etkileyebilecek diğer sorunların bir sonucu olarak onarıcı diş prosedürlerine ihtiyaç duyar.

Bunların en başında gülüş tasarımı prosedürleri gelmektedir. Kişinin ihtiyacına göre sadece diş beyazlatmadan, diş teli tedavisi ya da diş implantı gibi seçeneklere kadar içerik değişebilir.

Diş beyazlatma en çok başvurulan prosedürler arasındadır. Klinikte diş beyazlatma sırasında dudaklar ve diş etleri ağartıcı ajandan korunur. Tek bir randevuda bile dişlerin üzerine yerleştirilen jelle mattan parlağa hızlı bir geçiş yapılabilirsiniz.

Gülüşümüzü nasıl koruruz?

Gülümsemenin nasıl inci gibi beyaz tutulacağına dair bazı temel uygulamalara ihtiyaç vardır. Bunlar, günde en az iki kez fırçalamayı, yatmadan önce diş ipi kullanmayı ve yılda en az iki kez diş hekiminizi ziyaret etmeyi içerir.

Leke yapan yiyecek ve içeceklerin tüketimini sınırlamanız ve sigaradan uzak durmanız da önem taşımaktadır.

Diş Hekimi Şahin Durmuş

Haberin Devamı

www.dtsahindurmus.com/

www.instagram.com/drsahindurmus/