Geri Dön

14 Ekim güneş tutulmasının burçlara etkileri! 2046'ya kadar böylesi bir fırsat gelmeyecek

2023 yılının ikinci güneş tutulmasına saatler kaldı. Ateş çemberi olarak da bilinen halkalı güneş tutulması oldukça nadir görülen bir doğa olayı. Çünkü bir sonraki halkalı güneş tutulması, 2046 yılında görülebilecektir. Peki astrolojik olarak bizi neler bekliyor? Astrolog Duygu Sevinç Sevin siz milliyet okuyucuları için anlattı. İşte detaylar…

Melek Aydın/milliyet.com.tr - Yarın yani 14 Ekim'de gerçekleşecek olan halkalı Güneş tutulması (ateş çemberi) herkesi meraklandırdı. Bu nadir görülen tutulma 2046 yılına kadar gözlemlenemeyecek yani 23 yıl sonra yaşanacak. “Bir devrin kapandığı bir devrin yeniden başladığı ”döneme giriyoruz. Peki, Halkalı Güneş tutulması ne zaman, Türkiye'den görülecek mi? Türkiye’yi ve dünyayı bekleyen gelişmeler neler? Sizler için Astrolog Duygu Sevinç Sevin’e sorduk işte milliyet.com.tr’ye özel açıklamalar...

Haberin Devamı

Duygu Sevinç Sevin, “Geçmişle yaşam olmaz diyoruz ya hep bu tutulma bize bunu daha net fark ettirecek. Özellikle Nisan- Mayıs 2023’te ve sonrasında (14 Ekime kadar) ne karar aldıysanız unutun. Bu tutulma size benzer bu süre zarfındaki konularda farklı kararlar aldırabilir.

Ayrıca; 2013-2014 yıllarında yaşadıklarınız sizi sıkıştıran konular vardı ya bir hatırlayın. İşte o konularla ilgili benzer süreçleri yaşayabilirsiniz.

Örneğin 2014 te yeni bir işe başladınız ya da işten ayrıldınız 14 Ekim tutulmasıyla birlikte işle ilgili benzer süreçleri yaşayabilirsiniz gibi düşünebilirsiniz. Ve 2004’ten bu yana zorlandığınız konular tarihin tozlu sayfalarına karışıyor. Bir devir kapanıyor. Yeni bir devir başlıyor.

Haberin Devamı

GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Sevin, “Güneş tutulması Türkiye'den gözlenemeyecek. Kuzey, Orta ve Güney Amerika göklerinde, Alaska da dahil olmak üzere ABD'nin 49 kıta eyaletinin tamamında görülebilecek. NASA tutulma günü yerel saatle 11.30 itibariyle Albuquerque, New Mexico, Kirbyville, Texas ve White Sands üzerinden görüntüleri canlı paylaşacak.

-PEKİ, İLİŞKİLER KONUSUNDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

28 Ekime dikkat çeken Duygu Sevinç Sevin, “Tutulmalar kadersel döngülerdir. Hep deriz ya ben neden tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum diye. Tutulmalar yaşatır. Âmâ haritanızdaki kuzey ay düğümünü gerçekleştiriyorsanız negatif etkiler azalır. Bunu kişisel harita danışmalığı alarak öğrenebilirsiniz. İlişkilerde vazgeçme dönemi atlatıldı aslında. Şimdi ya yeniden yapılandırılacak ya da yeni ilişkilere başlanacak. Bitirmek isteyenler 28 Ekimi bekleyebilir zira dolunay enerjisi olduğu için ayrılıklar için doğru kararları vermek açısından daha uygun. Çünkü sanıldığı gibi güneş tutulmaları ayrılıklara işaret etmez”

BU TUTULMA DOĞAL AFETLERİ ETİKLER Mİ?

Sevin, “Sanıldığı gibi korkutucu büyük doğal afetleri tetiklemez. Güneş tutulmaları yeni düzeni yeni başlangıçları ve kadersel döngüleri yani tekrar eden konuları ifade eder” dedi.

MADDİ GÜÇ KAZANMA MÜMKÜN MÜ?

Foramen yıldızı gücü eline almakla ilgilidir. Maddi olarak özgürlük kazanma yeni bir iş kurma, yeni bir işe başlama bu tutulmanın etkilerinden biri.

ŞANS

Şans veren bir yıldızla kavuşumda olduğu için hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili şans sizden yana olacaktır.

LİDERLİK

Örneğin kurumsal bir şirkette çalışıyorsunuz ve uzun zamandır terfi almak istiyorsunuz bu tutulma tam size göre. Ya da ilişkinizi siz yönetmek istiyorsunuz gibi. Liderlik etme yön verme konusunda destekler.

Haberin Devamı
KRİZLERE DİKKAT!

Sevin, “Plütonik bir tutulma olduğu için krizler çıkarır”  deyip ekledi, “Uzlaşma sağlamak için stres yaratır. Doğru kararlar vermek için hızlı davranmak yerine gözlemleyici ve araştırmacı olabilirsiniz”

YENİ BAŞLANGIÇLAR

Özellikle ilişkilerde yaşanacak yeni başlangıçlar ve yeni ortaklıklar olabilir. Yeni sayfalar açmak kendinize yeni bir benlik yaratmak için doğru zamanlardır. Yeni bir iş yeni bir aşk yine gülecek bir neden lazımsa elimizde güneş tutulmamız var.

MİRAS, NAFAKA, KREDİLER İÇİN 14 EKİM-28 EKİM’E DİKKAT

Miras, sözleşmeler, nafaka, tazminat, vergiler, krediler 14 Ekim-28 Ekim arası yoğunluklu yaşanabilecek konular arasındayken; uğradığınız haksızlıkların yerini özürler, geri dönüşler ya da size dönecek olan iyilikler alabilir.

12 BURCU NELER BEKLİYOR

Yükselen Güneş ve Ay burcunuza göre okuyunuz lütfen

KOÇ: Evlilik teklifi alabilir evlenebilir evliliğinizle ilgili asılı kalmış konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir ortaklı işe başlayabilir ev konularıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fevri olmamalısınız. İmaj yenileyebilirsiniz. İlişkilerinizde daha uzlaşmacı olmalısınız. Kariyer hayatınızda önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Günlük rutinlerinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı iş yapıyorsanız yeni bir iş alabilir ya da sağlık sektöründe eğitim danışmalık sektöründe bir işe başlayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ekip değişikliği ya da yeni bir ekibe dahil olma konuları yine sizinle ilgili konular arasında.

İKİZLER: Yeni aşk geliyor sevgili ikizler. Hâlihazırda rutin giden ilişkinizde 28 Ekimde sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ya da 14 Ekimde aşk tazeleyebilirsiniz. Çocuklu ikizler için çocuklarıyla ilgili yeni başlangıçlar olabilir. Hobilerinizi işe çevirebilir kazanç sağlayabilirsiniz. Nafaka miras mahkeme konularıyla ilgili krizleri doğru yönetirseniz olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aile ev konularıyla ilgili başlıklar tutulma konunuz. Bunun yanı sıra evli yengeçler için kriz yönetme zorluk atlatma gibi kaoslar yaşayacak olsanız da doğru hamlelerle birlikte olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz sevgili yengeçler.

ASLAN: Beklediğiniz geciken haberler alabilir, yolculuğa çıkabilirsiniz. İşinizle ilgili ekip konularında krizler yaşayabilirsiniz. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Bu süreçte sağlığınıza daha özenli olmalısınız. Basın medya iletişim danışmanlık inşaat sektörlerinde olan aslanlar için yeni ve kazançlı bir dönem başlıyor. İkili ilişkilerde iletişim krizleri yaşayabilirsiniz dikkatli olun.

BAŞAK: Yeni kazanç fırsatları geliyor. Aşk ilişkilerinizde krizleri doğru yönetmelisiniz. Nisandan bu yana verdiğiniz kararların yanlış olduğunu fark edebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edeceğiniz bu dönemde kendi değerinizi ön planda tutmalısınız.

TERAZİ: Başrol sizsiniz. İş kariyer sağlık ilişkiler hepsi sil baştan kararlarla taçlanabilir. Bakın önümüzdeki 4 yılı etkileyecek, yeni bir döneme giriyorsunuz. Her burçtan daha dikkatli olmalı doğru kararlar vermelisiniz. Yeni bir işe başlıyor olabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda şanslı başlangıçlar yapabilirsiniz ve fakat ailenizi ihmal etmemeli dengeleri iyi kurmalısınız.

AKREP: Uzun zamandır kafa karışıklığına neden olan konularla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Kadın figürlerden destek alabilir işlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İletişiminizde uzlaşmacı dil kullanmalı ilişkilerinize zarar verecek fevri çıkışlar yapmamalısınız.

YAY: Sosyal çevrenizle yeni işlere yeni projelere imza atabilir işiniz sosyal medya ise yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi krizleri doğru yönettiğiniz sürece finansal olarak daha az yıpranmış çıkabilirsiniz bu tutulmadan.

OĞLAK: Kariyer hayatınızda yükselme yeni bir projeye başlama gibi konular sizin gündeminizde sevgili oğlaklar. Biliyoruz ki en sevdiğiniz konular. İş, işi iş… O zaman bu tutulmanın en mutlusu sizsiniz diyebiliriz. Kendinizi özellikle mental açıdan çok yormadığınız sürece daha iyi olacaksınız.

KOVA: Danışmanlık iletişim basın medya eğitim konularında yeni başlangıçlar yapabilir kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Kariyer hayatınıza odaklanmalı krizleri doğru yönetmelisiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler yapan kovalar için yoğun bir dönem başlıyor.

BALIK: İlişkiler konusunda ilahi adaletin tecelli ettiği bir dönemdesiniz. Size yapılan haksızlıkların size iyilik olarak döneceği güzel aydınlık bir döneme giriyorsunuz. İşinizle ilgili doğru kararlar vermeniz gereken iletişim dilinizde yumuşak bir dil kullanarak ikna yeteneğinizi yükselteceğiniz bir dönemdesiniz.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.

Astroloji

KOÇ
BOĞA
İKİZLER
YENGEÇ
ASLAN
BAŞAK
TERAZİ
AKREP
YAY
OĞLAK
SAKA (KOVA)
BALIK
Bugün

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organizasyon yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. İşlerinizde alternatif planlar gündeme gelebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamınızdaki işleri toplamanız gerekebilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Eğitsel konularda gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla buluşup düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde işten gelen paralarınızı değerlendirebilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İşlerinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Alternatif planlarınızda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle ticari gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İşlerinize başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ticari sözleşmeler gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha çok paylaşım içinde olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlara yönlenebilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün geleceğiniz ile ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün yaşanan olayları başkalarıyla da paylaşmak isteyebilirsiniz. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadeleyi başarmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde abartılar olabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konulara dikkat edin. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda gelişmeler olabilir. Parasal konularda hızlı karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki işlerle ilgili eğitim alabilirsiniz. Finansal konularda sözleşme ve anlaşmalara dikkat etmelisiniz. Gözden kaçan unsurlar olabilir, dikkatli davranın. Devamını Oku

Devamını Oku

Burç Hesaplama

HESAPLAMA TÜRÜ
ADINIZ
CİNSİYETİNİZ
DOĞUM TARİHİ
DOĞUM SAATİ
DOĞUM YERİ

Hafta Hafta Gebelik

Gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız?

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber