Geri Dön

Ay tutulması boğa burcunda! Tam 3 yıl sürecek: İşte astrolojiye etkileri

Yılın son ay tutulmasına saatler kaldı. 28 Ekim bugün gerçekleşecek olan Boğa burcundaki parçalı ay tutulmasında tüyleri diken diken eden bir benzerlik gözlemlendi. Bundan 100 yıl önce yani 1920’de TBMM’nin kuruluşu ile aynı açılar dikkat çekti. Türkiye’den de görülebilecek olması ise ülkemiz üzerinde etkilerinin büyük olacağını gösteriyor. Peki, bunlar neler? Önümüzdeki 3 yıl bizi ne bekliyor? Astrolog Duygu Sevinç Sevin siz Milliyet.com.tr okuyucuları için anlattı.

Melek Aydın / Milliyet.com.tr -  Boğa burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması (kanlı ay) için geri sayım başladı. Yılın son tutulması Türkiye’yi nasıl etkileyecek? Dünya üzerindeki savaşlar, krizler, borsa ve altındaki değişiklikler neler? 12 burcun nelere dikkat etmesi lazım? Duygu Sevinç Sevin anlattı. İşte merak edilenler:

Haberin Devamı

"Geçmişte benzer tutulmalara baktığımızda 1920 TBMM’nin kuruluşu var. Bu da bize yeni tasarıların olacağını siyaset, Millet Meclisi, muhalefet ve iktidar partileri, sanatçılar, toplumda öne çıkan isimlerle alakalı ifşalar, Meclis'te alınacak yeni kararlar olabileceğini gösteriyor. Liderlerle de ilgili bir tutulma bu.

TUTULMANIN MESAJI: KONTROLÜ KAYBETME

Bu tutulmanın en güçlü mesajı bu. Harcamalarınızda, öfkenizde, tedbirlerinizde daha duyarlı olun. Sakin kalın.

DEPREMLER İÇİN 10 GÜNE DİKKAT!

Bu tutulma depremleri tetikler mi?

Bu tutulma maalesef güçlü depremler olacağına vurgu yapıyor. Şiddet konusunda biz astrologların yorum yapması doğru değil. Konuyu deprem uzmanlarına bırakmak daha doğru olur. Fakat tedbiri ve kontrolü elden bırakmamak gerekiyor. Özellikle tutulmayı takip eden 10 gün.

Haberin Devamı

NÜKLEER SALDIRILAR

Nükleer bir saldırı söz konusu olabilir mi?

 Heyelanlar, yeraltı hareketleri, maden göçükleri, volkanik patlamalar, nükleer saldırılar yine bu tutulmanın konusu.

'TÜRKİYE GÜÇLENİYOR'

Türkiye’nin tarım konusunda önemli adımlara imza atacağını söylemiştik. Tutulmayla birlikte bu gücü görecek miyiz?

Tarım konusunda verimsizliğe işaret etse de 2024’te Türkiye tarımla güçlenecek. Bunu Mayıs 2024’te göreceğiz.

'EN BÜYÜK KAYBEDEN ABD OLACAK'

Savaşlarla ilgili neler yaşanacak?

Jüpiter’in savaşçı Mars’la olan kombinasyonu bize dinsel olgularla ülkelerin savaşa çekilebileceğini büyük bir savaşın içinde olacağımızı fakat bizim duruşumuzun ülkemize kazandıracağı yönünde.

Savaş 2024 boyunca devam edecek. Bu savaşın en büyük kaybedeni, attığı adımlarla, ABD olacak.

Rusya, İran, Azerbaycan da bu tutulmadan şiddetle etkilenecek ülkeler arasında.

Hamal yıldızı bize gaddarlık, kin, vahşet çığlıklarının yükseleceğini gösteriyor.

EKONOMİ

Önümüzdeki 3 yıl boyunca Türkiye ekonomik anlamda çok güçlenecek. Bu tutulmanın sert etkileri ekonomik krizleri, şirket iflaslarını, işten çıkarılmaları, kamu sektöründe yeniden yapılanma hareketlerinin zorlayıcı etkilerini verse de biz 2024 Mayıs ayında güçlenmeye başlayacağız. Tutulma bize bunu gösteriyor. Altın ve borsa ekonomide ana gündem olacak.

SALGIN HASTALIKLAR KAPIDA MI?

Suların azalması, şiddetli soğuklar, yeni virüslerin yayılması zorlayıcı etkiler arasında. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız."

İLİŞKİLER

İlişkilere dikkat çeken Duygu Sevinç Sevin, “Gizli ilişkilerin açığa çıkması, aldatıldığınızı öğrenmek, hayal kırıklıkları tutulmanın konuları arasında yer alıyor. Uzlaşmak istediğiniz konular için bekleyin. 28 Ekim-7 Kasım hiç iyi bir dönem değil ilişkiler için. Ayrılıkların yoğunlukta olacağını göreceğimiz bu tutulma bize kendimize dönmemiz için bir destek niteliğinde. Yeni ilişkiye başlayacak olanlar için de Neptün’ün gözü kör eden tarafına aldanmamayı daha dikkatli olmayı öneririm. Bu dönemde biten ilişkiler sağlam bitecek. Geri dönüş olmayacak” dedi.

Haberin Devamı

YENİ HEDEFLER

"Cesur olmamız gerekiyor. Özellikle bir buçuk senedir ertelenen işlere başlamak için çok iyi bir dönem. Bir türlü başlayamadığınız o projeye başlayın. 2024’te sizi küllerinizden yeniden doğuracak. Kuzey ay düğümü tüm bu sancılı süreç içinde tutunacağımız en büyük dal. Kuzey ay düğümü bize hedeflerimizi gösterir. Bu dönem iyi çalışıyor."

PARÇALI AY TUTULMASI NE ZAMAN OLACAK?

Türkiye'de 2023 yılın ilk ay tutulması, 5 Mayıs 2023 tarihinde 18.15-22.30 saat dilimi arasında gerçekleşti. Parçalı Ay (Kanlı ay) tutulması ise 28 Ekim 2023 cumartesi günü gerçekleşecek. Türkiye saati ile 21.02'de başlayacak olan tutulma, saat 01.26'da son bulacak.

Haberin Devamı


12 BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ: Parasal konularda yeni yatırımlar, birikimler yapmaya başlıyorsunuz. Satış işlemleri için uygun. Aşkta kendi değerinizi fark edeceğiniz, ilişkinizi buna göre yapılandıracağınız bir dönem. Güçleniyorsunuz.

BOĞA: Yeni projelere başlayacak olan boğalar olacak. Cesur olun. Kariyerinize sarılıyorsunuz. Gerekeni yapın. İlişkilerde evliliğe giden bir süreç yaşayacaksınız. Duygularınızı mantığınızla birlikte kullanın. Sağlığınıza dikkat edin. Yenileniyorsunuz.

İKİZLER: Son bir buçuk senedir kafa karışıklığınızın yerini aydınlanma alıyor. Fark ediyorsunuz. Bu süreç özellikle sağlığınızla ilgili. Sağlığınıza özen gösterin. Evcil hayvanlarınızla ilgili önemli bir süreç. Yeni evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal medyada yeni projelere başlıyorsunuz. Işıldıyorsunuz. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Borsayla ilgileneler daha tedbirli olsun. Sosyal çevrenizde elemeler yapıyorsunuz ve yeni birliktelikler olacak. Yeni bir sosyal çevre bu çevreden gelecek bir aşk olabilir. Yeni bir çocuk haberi alabilirsiniz doğum yapan yengeçler olacaktır bu dönemde. Sağlıkla büyümelerini temenni ederim.

Haberin Devamı

ASLAN: Kariyer hayatınızda köklü değişikliklerin olacağı bir dönemde tutuluyorsunuz. Satış devir işlerinden gelen kazançlarla yeni iş kurabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Otorite figürleri, baba, patron, devlet büyükleri ile iş yapacak olanlar için 14 Kasımı beklemelerini öneririm. İşkoliksiniz.

BAŞAK: Tutulma size iyi gelecek. Yeni yurt dışı projeleri yurt dışı seyahatleri olabilir. Eğitim, danışmanlık, hukuk, inşaat kardeşler konuları gündeminizde. İletişim medya sektöründe olanlar yeni projeler kapıda. Parlıyorsunuz.

TERAZİ: Ekim 2004 ve Nisan 2005'e bir bakın; aynılarını yaşıyorsunuz. Ciddi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Değerli olduğunuzu hissettirecek biri olacak. Muhtemelen evliliğe gidebilir. Mahkeme, nafaka, miras hak sahipliği konuları gündeminizde olacak. Evleniyorsunuz.

AKREP: Tutulmadan en güçlü siz çıkacaksınız. Hiç beklemediğiniz iş haberleri alabilir, kendinizi 2022 Nisan ayında ertelediğiniz bir projede bulabilirsiniz. Evlilik ortaklık konularında yeni gelişmeler olacak. Ülke ya da şehir değiştirebilirsiniz. Taşınıyorsunuz.

YAY: Yeni ekipler kuruyorsunuz yaylar. Bu yurt dışı ve yurt içi olarak ikiye bölünüyor. Gıda, sağlık ve hizmet sektöründe yeni atılımlar yapabilirsiniz. Yöneticiliğe yükselme, ünvan değişiklikleri olabilir. Yükseliyorsunuz.

OĞLAK: Aşk hayatınızdaki dalgalanmalar son buluyor. Karar veriyorsunuz. Devam kararı alıyorsunuz muhtemelen. Sizi şüpheye düşüren konularda aydınlanıyorsunuz. Sosyal çevrenizle yeni projelere adım atacaksınız. Kararlısınız.

KOVA: Ev, aile konularıyla ilgileniyorsunuz. Ailevi gündemler başlıklarınız olacak. Daha evcimen bir dönem sizi bekliyor. Bunun yanında otorite figürleriyle yapacağınız yeni anlaşmalar, iş birlikleri olabilir. Yöneticiniz size yeni projeler verebilir. Yoğunlaşıyorsunuz.

BALIK: Beklediğiniz mesaj mail ve telefonları alacağınız nasıl desem sevinçten havalara uçacağınız ama belli etmeyeceğiniz bir dönem. Karma size ödülleriyle geliyor sevgili balıklar. Özellikle ilişkiler konusunda. Kardeşinizden sürpriz haberler alabilirsiniz. Seviniyorsunuz.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.

Astroloji

KOÇ
BOĞA
İKİZLER
YENGEÇ
ASLAN
BAŞAK
TERAZİ
AKREP
YAY
OĞLAK
SAKA (KOVA)
BALIK
Bugün

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bu sabah ailevi konularla uğraşmanız gerekebilir. Ev işleri size kalabilir. Toparlamanız gereken işler için uygun bir gün. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. Bugün işlerinizi sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Ortaklı konularda keyfiniz kaçabilir. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir. Devamını Oku

Devamını Oku
Bugün

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızı iş hayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Devamını Oku

Devamını Oku

Burç Hesaplama

HESAPLAMA TÜRÜ
ADINIZ
CİNSİYETİNİZ
DOĞUM TARİHİ
DOĞUM SAATİ
DOĞUM YERİ

Hafta Hafta Gebelik

Gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız?

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber