Cevher Soydan

Cevher Soydan

cevhersoydan@gmail.com

Tüm Yazıları

Merhaba Sevgili Okurlarım,

Kısa bir ayrılıktan sonra yine beraberiz. Gökyüzünde bizi zorlayan enerjiler ve yerleşimler olduğu için, çok zor günler geçirdik. Her burç bu zorlu açıyı farklı konularda deneyimledi. Kimi sağlık evinden, kimi ilişkiler evinden, kimi kariyer evinden, kimi de maddi kaynaklarla ilgili sıkıntılar yaşadılar. İçinde bulunduğumuz günlerde bazı gezegenler burç değiştirdi. Bu değişim de, maruz kaldığımız etkilerin hafiflediğine işaret ediyor. Gelin bakalım gökyüzünde neler oluyor?

Haberin Devamı

Şu an gökyüzünde, ben bu yazıyı yazarken (15 Mart), Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu da çok güzel bir kavuşum anlamına geliyor. İdealize edilen aşk, koşulsuz sevgi gündemimizde olacak. Ancak balık burcunun doğası gereği, aşk ve ikili ilişkilerde çok fazla fedakar davranıp, kendimizi feda etme ihtiyacı bile hissedebiliriz.

Bu günlerde gökyüzü haritasında ateş elementi hiç yokken, Su elementi de çok baskın bir şekilde bulunuyor. Bu durum gerçekleri tam olarak göremeyeceğimiz ve harekete geçmek için kendimizde güç bulamayacağımız anlamına gelir. Neptün’ün  Balık burcunda olması da yanılmamıza sebebiyet verebilir. Yaşanılan ilişkinin gerçek yüzü Terazi Dolunayın da ortaya çıkar. Onun için fazla aceleci davranmayın. İlişkileri ağırdan almanızı tavsiye ederim. Belki daha önce göremediğiniz gerçeklerle yüzleşebilirsiniz ve yanlış anlaşılmalar olduğunu anlayabilirsiniz.

28 Mart günü Terazi burcunun 8. derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’ın konuları, ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik. Gerçek sevgi her zaman kazanır. Ateş elementi yüksek bu Dolunay’da. Ayrıca başlama ve başlatma etkisi de yüksek olacak bu Dolunay günlerinde.

Şimdi, burçlarda nasıl etkiler alacak, ona göz atalım mı... Yorumları okurken, öncelikle yükselen burcunuzu sonra Güneş burcunuzu okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koç burçları, bu dönemde evlilik, ilişkiler, ortaklıklar konularında bazı farkındalıklar yaşayacaksınız. Hayatınızda bu konularda değişiklikler yapma yoluna gidebilirsiniz. Hak ve adalet konularında bazı beklenmedik sürprizler olabilir. Bu sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Ebeveyn, kardeş, kuzenlerle ilgili bazı yanlış anlaşılmalara dikkat. Bu yanlış anlaşılmalar biraz canınızı sıkabilir..

Haberin Devamı

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğa burçları, iş hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazı değişiklikler ve bitişler yaşayabilirsiniz. Devam etmekte olan bir işletmeniz var ise, bu dönemde büyütmek için güzel fırsatlar gündeme gelebilir. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız, bazı yeni fırsatlar çıkabilir karşınıza. Uyku ve yemek düzeninizde aşırılıklara kaçmadan dengede kalmanız iyi olacaktır. Sağlık kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin. Harcamalarınızda artış olabilecek bir dönemden geçiyorsunuz.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI

Sevgili İkizler burçları,  bu tutulma size yeni ilişkiler, aşklar getirebilir. İlişkisi olanlar, ilişkilerini daha resmi bir seviyeye taşıyabilir. Evlilik yolunda adımlar atabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Bebek sahibi olmak isteyenler bekledikleri müjdeli haberleri alabilirler. Bu dönemde yeni sanatsal hobiler edinebilir ve bu hobilerle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla güzel zamanlar geçirebilir ve çok keyif alabilirsiniz.

Haberin Devamı

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI

Sevgili Yengeçler, bu tutulma gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bir taşınma olayı varsa onu tetikleyecek. Yeni ev alabilir, kiralık eve taşınabilir veya şehir değişikliği yapabilirsiniz. Sadece ev değil, arsa gibi bir yatırım da yapabilirsiniz bu günlerde. Aileniz ile daha çok ilgilenebilir, birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Yine bu dönemde, gizli düşmanlıklara özellikle dikkat etmelisiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI

Sevgili Aslan Burçları, bu dönemde kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarla ilgili yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda İletişim, medya konuları ile ilgili bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir otomobil alabilir veya mevcut olanı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bazı gergin günler yaşama ihtimaliniz olabilir, bu konuya özen göstermeniz gerekir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI

Sevgili Başak burçları, bu tutulma sizin finansal alanınızda meydana gelecek. Gelirlerinizde artış görülebilir. Bununla birlikte, masraflarınız da bir o kadar artmaya müsait. Bu dönemde borç almayı veya borç vermeyi düşünürseniz, fazla riske girmemenizi tavsiye ederim. İş yerinizde mücadele vermenizi gerektirecek bir takım durumlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI

Sevgili Teraziler, bu tutulma sizin var olan ilişkilerinizi sorgulamanıza ve bir takım kararlar almanıza neden olabilir. İçinize sinmeyen bir durum yaşıyorsanız, bu dönem de bitişler yaşanabilir. Yakın akrabalarla, kuzenler, kardeşler gibi, bazı yanlış anlaşılmalar olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

Sevgili Akrepler, bu tutulma sizin manevi olarak uyanmanıza vesile olabilir. Hayatınızdaki bazı bağımlılıklardan kurtulabilirsiniz. Harcama, kredi çekme gibi mali konularda daha tedbirli olmanızı tavsiye edebilirim. Harcamalarınızda artış yaşama olasılığı yüksek bu dönemde. İş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanacak.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI

Sevgili Yaylar, bu dönemde  arkadaş çevreniz ile ilgili bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler konusunda şanslı bir dönemden geçiyor olacaksınız. İş ortaklığınız varsa bu konuda bazı tartışmalar yaşayabilme olasılıkları yüksek. Evli iseniz, eşiniz ile bazı konularda fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI

Sevgili Oğlaklar, bu dönemde hayatınızda kariyeriniz ve işinizle ilgili bazı değişiklikler olabilir. Taşınmayı, şehir veya ülke değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. İş hayatınızda da bu nedenden dolayı değişiklik yaşanabilir. Gelirleriniz de artış yaşayabileceğiniz bir dönem.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI

Sevgili Kovalar, bu dönemde yurtdışı eğitim, ticaret ve seyahat konularında hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Devam eden hukuki bir davanız varsa, bu süreçte sonuçlanma ihtimali oldukça yüksek. Sevgiliniz ile fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Çocuklarınız var ise dikkat etmeniz gereken bir dönem, onlarla tartışma yaşayabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

Sevgili Balıklar, bu dönemde ortak gelirler konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirler. Eşinizle veya varsa ortağınızla beraber olan kazançlarınız ile ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Gelirlerinizde artış olacaktır. Evinizde bazı yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Kariyer konusunda hayatınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz.

20 Mart Cumartesi günü Güneş Koç Burcuna geçiyor. Sevgili Koç Burçları doğum gününüz kutlu olsun. 21 Mart Pazar günü Venüs de Koç burcuna geçiyor. Duraklama yaşanan konularda akış hızlanacak. Hissedemediğimiz enerjimizi tekrar hissedip harekete geçeceğiz. Venüs'ün de Koç burcuna geçmesi ile beraber, ilişkilerde hızlı, fazla düşünmeden davranılan ve mücadele gerektiren bir döneme girebiliriz. Maddi konularda daha girişken ve aceleci davranabiliriz. Adım atmadan önce sonunu iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

“Gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde o vardır.” Kendinize iyi bakın, tedbiri elden bırakmayın… 

Sevgilerimle,

Cevher Soydan

Karma Astroloğu