Stil Chain Reaction Shine Koleksiyonu

Chain Reaction Shine Koleksiyonu

26.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cenk Enüstün’ü tanımayan kaldı mı? Peki, Chain Reaction’ı duymayan var mı? Moda dünyasının takılarıyla ünlü tasarımcısı Enüstün, yeni koleksiyonuyla Modazon ‘a yeniden konuk oluyor. İlk koleksiyonunu tamamladığında kendisiyle röportaj yaptığımız tasarımcının hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Yoluna devam eden hikayenin adı; “Shine” keyifle gerçekleştirdiğimiz kısa röportajımızı okumadan geçmeyin.

Chain Reaction Shine Koleksiyonu

- Sevgili Cenk nasılsın? Çalışmalar nasıl gidiyor?

Haberin Devamı

Her şey harika=) Hareketli bir Ilkbahar/Yaz sezonu geçirdik. Chain Reaction için birçok güzel gelişme yaşandı, artık daha çok yerde daha çok kişiye ulaşıyoruz. Takipçilerimizin arttığını rakamsal olarak zaten izliyoruz, bunun yanı sıra markayı tanıyan, duyan, seven ve kullanan kişilere birebir şahit olmak çok keyifli, doğru yolda ilerlediğimizi gösteren bir şey aynı zamanda. Biz de bu ilgiyi canlı tutmak ve daha farklı şeyler sunmak için sürekli yeni çalışmalar geliştiriyoruz.

Sonbaharda Chain Lux serimizin Fume versiyonunu sunduk, bu sefer füme renkte zincirlerle kotonları birleştirdik. Ardından Chain Nobles papyon koleksiyonumuzun hazırlıklarını tamamladık, kadife ve denim papyonları zincir detaylarla birleştirdik. Bunlar erkekler için klasik papyon versiyonuyla yer alıyor, kadınlarda ise daha feminen bir duruşa sahip, kurdelelerle uygulanıyor. Aynı zamanda kemer formunda kullanılıyor, çok keyifli bir koleksiyon oldu ve ana koleksiyonumuz olan Shine ile birlikte lanse ediyoruz. Kısa süre içinde farklı yenilikleri bir mini koleksiyon ile beğeninize sunacağız, yani hız kesmeden çalışmalarımız devam ediyor.

Haberin Devamı

- Chain Reaction serisini hayranlıkla takip ediyoruz, yeni hikayeden biraz bahseder misin?

Yeni serimiz Shine, ismi de ipucu veriyor - her şey parıldamak ve ışıltı üzerine. Gece gündüz ayrımı olmadan=) Bu koleksiyonda daha hacimli zincirler var, formlar ise yalın. Mix&match teması üzerinden gittik, boy ve renk alternatifleriyle bu hacimli kolye ve bileklikleri üst üste kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Gümüş ve yumuşak altın tonlarını bir arada kullandık. Aynı zamanda bakır, gümüş, pembe altın tonları ile bu sezonumuzun sürpriz tonu metalik mavi kombinasyonları çok rahat her şeyle kombinlenecek alternatifler sunuyor. Kazak ve bluz üstlerinde rahatlıkla uygulanabilecek modeller ve hepsi birbiri ile uyumlu, birlikte kombinlenebileceği gibi tek başına da kullanılabilecek parçalar.

- “Shine” koleksiyonunun ilhamı nereden geliyor?

Çıkış noktamız ışıldamak. Kış gelince büründüğümüz tonlara şık bir parıltı katmasını amaçladık parçaların. Hem gece, hem gündüz kullanımları olması seriyi kullanışlı kılıyor. Her zaman olduğu gibi her modelin, ilhamını veya vermek istediği etkiyi temsil eden isimleri var. Örnegin Chain Venus hem çarpıcı tonları hem de form olarak cazibeyi çağrıştıran bir alt seri. Silver Moon ve Blue Moon kolyelerimiz sezonun hitleri arasında, daha piyasaya sunmadan, önduyurularımızdan talepler gelmeye başladı. Sezonun renkleri olan lacivert, bordo, gri, siyah ve kahve tonlarında kıyafetler ile göz alıcı bir bütünlük sağlayacak modeller.

Haberin Devamı

- “Shine” koleksiyonunun hedef kitlesi nedir?

Shine, kıyafetlerine farklı dokunuş katmayı isteyen, yeni kullanımları denemekte cesur davranabilen kadınları hedefliyor. Kullanıcılarımızdan aldığımız bir bildirim var, bizi mutlu ediyor: Daha önce aksesuar kullanımına çok alışkın veya düşkün olmayan, kıyafetini sade takılarla, mücevherle kombinleyen kadınlar Chain Reaction’ı keşfettikçe farklı aksesuarları da hayatına katmaya başladı. Chain Reaction her modeliyle şehirli kadının her anında onu abartısız, şık dokunuşlarla tamamlamayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

- Yeniden en merak edilen konu erkekler için bir koleksiyon hazırlayacak mısın?

Daha çok ana koleksiyonun parçası olan uyarlamaları sunuyoruz erkekler için. Her koleksiyonda kullanabilecekleri birkaç parça mutlaka oluyor. Örneğin Chain Nobles bizim Sonbahar/Kış papyon koleksiyonumuz. Kadife ve denim papyonları hem erkek hem de kadınlar için tasarladık, keyifli bir koleksiyon çıktı ortaya.

- Satış noktaları konusunda hızlı bir ilerleme durumu söz konusu, yeni satış noktaları arasında nereler var?

Building Galata, Building Erenköy ve Akmerkez Pop-up’ın yanı sıra artık İstanbul’da Midnight Express’lerdeyiz. Aynı zamanda Bursa’da Güzel Bir Gün, İzmir Alsancak’ta Eda Erdoğan Butik, Adana’da Lookbook ve Antalya Hillside Su Hotel Shop’tayız.

- Yeni projeler hakkında ipuçları verecek misin?

Chain Reaction için yepyeni materyal ve formlara imza atacağımız bir seri çıkartmak üzereyiz. Şu ana kadar yaptıklarımızdan farklı, ve kendi içinde ayrı dinamiğe sahip bir çizgi olacak. İlk serisi vintage dokunuşlara sahip, heyecanla ve merakla sunmayı beklediğimiz bir çalışma. Sonrasında da Chain Reaction takipçilerini sürprizlerle, limitli modellerle buluşturmaya devam edeceğiz.


Yazarlar