Stil İstanbul Fashion Week Atıl Kutoğlu Defilesi

İstanbul Fashion Week Atıl Kutoğlu Defilesi

17.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

New York moda haftasında ve diğer moda merkezlerindeki defileleriyle Türk modasını tüm dünyada tanıtan Atıl Kutoğlu, İstanbul Fashion Week’e damgasını vurdu.

İstanbul Fashion Week Atıl Kutoğlu Defilesi

Kanadalı ünlü top model Jessica Stam New York’tan, Formula1 patronu Bernie Ecclestone’un top model kızı Tamara Ecclestone Londra’dan gelerek yakın arkadaşları Atıl Kutoğlu için podyuma çıktı. Tamara Ecclestone ve Jessica Stam 2013 koleksiyonundan 3’er kıyafet giyerek defileye renk kattı. Dünyanın genç nesil top modellerinden Jessica Stam Kutoğlu kreasyonları içinde nefes kesti.

Haberin Devamı

İstanbul Fashion Week Atıl Kutoğlu Defilesi

Jessica Stam

Atıl Kutoğlu, 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunda antik çağdan esintileri, minimalizm ve modern mimariden ilham aldığı çizgilerle buluşturuyor. Modern ve kozmopolit kadının ve erkeğin İstanbul, New York, Miami, İbiza, Bodrum gibi yerlerde giyeceği şık ve zamansız parçalardan oluşan koleksiyon, etnik bir dokunuşla, geometrinin mükemmel birlikteliğini sergiliyor. Geometri ve etnik dokunuş Kutoğlu’nun yeni sezon için belirgin trendleri… Volümlü, rahat ve bol kesimlerin fazlalıkta olduğu koleksiyonda ipek, koton, keten ve deri tasarımlar olarak öne çıkıyor. Atıl Kutoğlu koleksiyonunda gündüz ve Swarovski Elements kristalleriyle hazırlanan gece kreasyonlarında elbiseler ve tek parçalardan çok, fazla parçalı bluz+etek, bluz+pantolon ve ceket kombinasyonları dikkat çekiyor. Efes ve Truva esintileri, Kutoğlu imzasıyla modern parçalara dönüşerek 2013 ilkbahar/Yaz'ına damgasını vuruyor.

Haberin Devamı

İstanbul Fashion Week Atıl Kutoğlu Defilesi

Tamara Ecclestone

Fotoğraflar; Modazon.com


Yazarlar