Stil Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

24.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile dolaplarımıza ekstra eklemeler için ideal ve bensersiz tasarımlarıyla giriş yapıyor!..

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Marka yeni kampanyasıyla Los Angeles'in güneşini arkasına alarak, bizi adeta yaz günlerinin sıcaklığına ve rahatlığına davet ediyor. Ünlü fotoğrafçılar Inez & Vinoodh ve muhteşem model Anna S. eşliğinde gerçekleştirilen kampanya görselleri; gösterişli, kendine güvenen ve eğlenceli bir Juicy kadınını yansıtıyor. Eski Hollywood ışıltısına sahip bu karelerde 'styling'i üstlenen Melanie Ward, Juicy karetketerin özünü yansıtacak oldukça doğal ve iddialı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Beverly Hills'in gösterişini anımsatan tasarımlar, bizce tam anlamıyla cilveli ve sevimli görünüyorlar. Modern ve havadar koleksiyonun hit ürünleri; dar pantolonlar, blazerlar, pileli mini etekler, maxi elbiseler ve bir dizi göz alıcı aksesuardan oluşuyor. Etnik tarzdaki parlak kolyeler, bilezikler ve küpeler; giysileri canlandıran en gözde aksesuarlarımız olacak gibi görünüyor. Feminen kesimlerdeki giysiler toz pembe, lacivert ve turuncu tonları dolaplarımızın bu seneki renk paletini oluşturacak olanlardan bir kaçı.

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Alışveriş listeniz henüz bitmediyse eğer, koleksiyonda görüldüğü üzere şeritli, çizgili ve renkli pantolonlar, pileli etekler ve birbirinden farklı desen içeren parçalar eklemek için bolca vaktiniz var. Bu yüzden gardırop güncellemeleri için ideal günlük şıklığa ulaşmada Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu sizlere ilham olacaktır.

Haberin Devamı

Juicy Couture 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Favori renkleri ve kesimleri içinde barındıran bu kampanya, hepimizin yaza olan özlemini ve beraberinde dikkat çeken tarzlara sahip olma isteğini arttırıyor. Eğer ruh haliniz Juicy Couture kadar cool ve salaş olmak istiyorsa, 2012 koleksiyonuna göz atmanızda yarar var;)

Yazarlar