Yaşam Kocasından sadece 1 santim uzun! Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

Kocasından sadece 1 santim uzun! Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

04.11.2023 - 07:51 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada vakit geçirdiği bir gün karşısına hiç tanımadığı bir profil çıktı. Fiziki açıdan kendisine benzettiği bu genç kadınla yazışmaya başladı, bir müddet sonra da buluştular. Ancak hiçbir şey beklediği gibi ilerlemiyordu, yine de pes etmedi. Tam 18 ay süren ikna süreci ise onlara dünya rekorunu getirdi.

Kocasından sadece 1 santim uzun Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

Derleyen: Gonca Kocabaş / Milliyet.com.tr - Brezilya'da yaşayan Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Lie Hoshino’nun boyu neredeyse aynı, sadece 90 santimetre. Aralarındaki tek fark, Hoshino'nun kocasına göre yalnızca 1 santimetre daha uzun olması. Paulo diastrofik displazi cüceliğine sahipken, Katusia’nın ise akondroplazi cüceliği bulunuyor. Boyları küçük olsa da aşkları büyük olan ikilinin şöhreti ise her geçen gün daha da büyüyor.

Haberin Devamı

Kocasından sadece 1 santim uzun Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

DÜNYA REKORU KIRDILAR

Brezilyalı çift, 2016 yılındaki düğünlerinin ardından dünya rekorunun sahibi oldular. Katyucia, ortalama bir insandan biraz daha kısa olmalarına rağmen kalplerinin büyük olduğunu, birbirlerine ve hayatlarındaki herkese olan sevgilerinin güçlü olduğunu, dolayısıyla hayatın zorluklarının, birlikte üstesinden gelebildiklerini söyledi.

Genç çiftin tanışması ise sosyal medya sayesinde olmuş. İkili ilk başta bir süre mesajlaşmış, ardından ilk kez randevuya çıkıp birbirlerini daha iyi tanımaya başlamışlar ve birkaç yıl içinde de evlenmişler. Ancak sanılanın aksine hiçbir şey göründüğü kadar basit değilmiş. Aslında birçok zorluktan geçerek Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nda 'dünyanın en kısa evli çifti' olarak kendilerine yer bulmuşlar.

Kocasından sadece 1 santim uzun Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

'İLK BAKIŞTA ÇOK SIKICI VE SİNİR BOZUCUYDU'

Paulo, "Onu ilk gördüğüm andan itibaren çok güzel buldum" dese de Katusia için durum ilk görüşte aşk değildi. Katusia, onu 18 ay boyunca sosyal medyada engellemiş olsa da Paulo sonunda onun kalbini fethetmeyi başardı. Paulo, onun için bunun ilk görüşte aşk olduğunu ve o zamandan beri ona olan hislerinden asla şüphe etmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ancak Katyucia, ilk başta Paulo'yu çok sıkıcı ve sinir bozucu bulduğunu ve hatta onu engellediğini itiraf etti. Aylarca şu anki eşine olan aşkını dillendiren Paulo, en sonunda genç kadını ikna etmeyi başarmış. Katyucia 18 ay sonra onun engelini kaldırmaya karar verince aralarındaki aşk da filizlenip büyümüş. Sonrasında sürekli olarak yüz yüze sohbet etmeye başlayan çift, bir süre uzak mesafe ilişkilerini devam ettirmiş. Çift, ancak ilişkilerinin iyiye gittiğini anladıktan sonra aynı bölgeye taşınmaya karar vermiş. Aralarındaki en özel anı gazetecilere anlatan Paulo, evlilik teklifi yemeğinde geçenler için şunları söyledi:

"Araştırdığım her şeyi, söylemeyi planladığım her şeyi unuttum. Kalbimin bana söylediğini yaptım. Her şey doğaçlama oldu. Ancak Katyucia bu teklife pek inanamadı ve 'evet' demeden önce birkaç kez 'Ciddi misin? İyi misin? Ateşin var mı?' gibi sorular sordu."

Kocasından sadece 1 santim uzun Aylarca peşinden koşunca rekor geldi

‘HER ZAMAN GÜZEL YORUMLAR ALMIYORUZ’

Katyucia, boylarının yanı sıra sıradan bir çift olduklarını, bazen tartışıp kavga ettiklerini söyledi. Genç kadın, karmaşık bir mizaca sahip olduğunu ise kabul ediyor ve Paulo’nun çok sakin ve anlayışlı olduğuna dikkat çekiyor. Katyucia bir röportajda en önemli şeyin duygu, düşünce ve hayallerinin örtüşmesi olduğunu açıkladı.

Paulo, onların eşsiz arkadaşlıklarına ve eşinin her konudaki desteğine çok değer verdiğini ve onu küçük savaşçı olarak adlandırdığını itiraf etti. Memur olan Paulo ve güzellik salonu sahibi Katyucia, boylarından dolayı çokça dikkat çekiyor. "Her zaman güzel yorumlar almıyoruz" diyen çift, evliliklerinin onlara büyük bir güç verdiğini ve aşklarının her türlü nefretten daha büyük olduğunu dile getiriyor.

Yazarlar