Stil Lanvin Barbara Mücevher Koleksiyonu

Lanvin Barbara Mücevher Koleksiyonu

17.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hangi kadın mücevherleri sevmez? Hangi kadın boynunda büyüleyici parçalar taşımak istemez ki? Straplez elbiselerinizin cezbedici omuz dekoltesinde yer vereceğiniz büyük, ışıl ışıl parlayan kolye ya da kulağınıza takacağınız zarif ve asil küpelerle şıklığınızı asil bir havaya büründürebilirsiniz!

Lanvin Barbara Mücevher Koleksiyonu


İşte bu görünümü elde etmenizde Lanvin yardımınıza koşuyor. Markanın tasarımcısı, görevindeki 10.yılını özel bir mücevher koleksiyonu ile kutluyor! Tasarımcı Alber Elbaz bu koleksiyona adını veren, oldukça sansasyonel bir hayat yaşamış Barbara Hutton'dan esinlenerek tamamlıyor. Amerika'lı bir sosyalist olan Barbara Hutton'un yaşadığı 'hızlı' ve 'çılgın' hayatın etkisinde kalan tasarımcı Alber Elbaz, tam da ilham kaynağına uygun bir koleksiyon hazırlamışa benziyor. Renkli, karmaşık, detaylı, oymalı kabartmalı, klasik, zengin görünü tasvir eden parçalar abartının ve göz alıcı ihtişamın mücevher hali olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Tarihi ve sanatsal görünümlerinin yanı sıra büyüleyici ve çarpıcı renkleriyle dikkat çeken kolye ve küpeler boyutlarıyla da dikkatleri çekmeyi başarıyor. En sade halinizi bile, bir parçası ile süsleyerek sadeliğinizi şıklığa dönüştürbilen bir özelliğe sahip!
 


Yazarlar