Stil Maison Martin Margiela H&M New York Partisi

Maison Martin Margiela H&M New York Partisi

07.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M Maison Martin Margiela’yla gerçekleştirdiği iş birliğini, New York’taki 5 Beekman Street adlı tarihi binada sanat ve dans gösterileri eşliğinde tanıttı. Cam çatılı bir avluya sahip binanın her odasında farklı bir hikayenin anlatıldığı organizasyon, H&M’in şimdiye kadar en dikkat çeken ortaklığı olarak marka tarihine geçti.

Maison Martin Margiela H&M New York Partisi

H&M 'in farklı markalarla gerçekleştirdiği işbirlikleri her daim bizi heyecanlandırmaya devam ediyor. 15 Kasım'da İstinye Park mağazasında satışa çıkacak olan koleksiyon için şimdiden heyecanlı bekleyiş başladı. Maison Martin Margiela tasarımlarının fotoğraflarını görme şansına eriştiğimiz New York kutlamasından sonra, 15 Kasım'ın gelmesi için daha da sabırsızlanmaya başladık. Şimdiden ikonik parçalarımızı belirledik bile.

Haberin Devamı

New York'ta düzenlenen partiye katılan ünlülerin Maison Martin Margiela H&M işbirliği için fikirleri herkesin daha da heyecanlı beklemesine neden oluyor.

Maison Martin Margiela H&M New York Partisi

“Harika bir işbirliği! Margiela, gösterişli, ikonik ve her zaman belirgin hatları olan güzel bir marka. Ve kalite H&M ile her zaman mükemmel. Moda harikadır çünkü sizin kim olduğunuzu yansıtır. ” diyor Julianne Moore.

“Bu inanılmaz, favori tasarımcılarımdan birini kutlamak çok heyecanlı. Margiela gizemli ve çekici, yıllardır büyük bir hayranıyım. H&M, süper, bak kadınlar ve erkekler sıraya girmiş. Insanların büyük tasarımcılara ulaşabilmesi için büyük bir fırsat.Lüksü herkes için ulaşılabilir yapıyor. Bu çok demokratik ve ben de destekliyorum.” diyor Sarah Jessica Parker

Haberin Devamı

“Margiela’nın büyük bir hayranıyım ve H&M’i seviyorum, mükemmel bir işbirliği. H&M’in tercihleri beni hiçbir zaman şaşırtmadı, seçtikleri tüm tasarımcılar ilgimi çekti. Annemle birlikte her zaman sabahın erken saatlerinde sıraya giriyoruz. Başlangıcından beri Margiela’nın hayranıyım.” diyor Helena Christensen


Yazarlar