Stil Mango 2012 Aralık Lookbook

Mango 2012 Aralık Lookbook

24.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aylara böldüğü koleksiyonlarıyla, Mango koleksiyonu yine birbirinden renkli ve şık parçalar barındırıyor. Yılın son ayı Aralık’ın koleksiyonu baskılarla dolu görünüyor.

Mango 2012 Aralık Lookbook

‘Desenleri karıştırmak’ başlığı adı altında, hazırlanan parçalar çok şık ve gösterişli duruyor. Desenlerin ilhamı fuların üzerindeki baskılardan geliyor. Mango’nun bu kapsül koleksiyonunda şehirli, çağdaş ve modern kadın görüntüsü sergileniyor.

Haberin Devamı

Koleksiyonda renkler siyah, beyaz, mavi ve kırmızı arasında gidip geliyor. Desenlerin ve renklerin birbirine karıştığı koleksiyon karışık olmaktan çok uzak bir sadelikte gözümüze çarpıyor. Mango’nun yılın son kapsül koleksiyonu çok enerjik ve canlı duruyor.

İspanyol markanın modelliğini Maud Welzen yapıyor. Sarışın güzel karşımıza spor fakat şık kıyafetlerle çıkıyor. Mango’da ‘Oversize’ modasını yakından takip ediyor gibi görünüyor. Çünkü güzel çekici model oversize pantolonlarla hem spor hem şık bir görünüm sergiliyor. Bu kapsül koleksiyonda, hayvan desenleri, kruvaze ceketler ve bol işlemeli üstler bulunuyor.

Yumuşaklık ve yapısallığın bir arada bulunduğu bu koleksiyonu Modazon ekibi olarak biz çok beğendik. Siz de en kısa zamanda Mango’ya uğramalısınız. Kendi zevkinize göre bir şeyler bulacağınızdan eminiz.


Yazarlar