Annelik estetiği

Hamilelik ve doğum sonrası vücudu eski haline çevirme estetikleri tüm dünyada kadınlar arasında giderek daha popüler hale geliyor. Annelik estetiği kişinin ihtiyacına göre birden fazla prosedür içerecek şekilde kişiye özel olarak planlanır.

Tummy tuck

Karın germe olarak da bilinen karın germe, orta bölge boyunca istenmeyen yağları ve fazla deriyi alır. Hamilelikten sonra karın kasları sıklıkla gerilir, operasyonda, göbek bölgesi şekillendirilirken hasarlı kaslar onarılır. Karnın istenen boyutlara getirildikten sonra, cilt gerilir.

Haberin Devamı

Vaser liposuction

Çocuk doğurma her fiziği farklı şekilde etkiler. Yağ cepleri, hiç beklemediğiniz yerlerde birikir ve tek başına diyet yoluyla çözülmesi son derece zor olabilir. Fazla yağları yakmak için spor salonuna gitmek veya evde egzersiz yapmak çözüm olmayabilir. VaserLipo, inatçı yağları hedef alır ve konsantre ultrason dalgaları ile parçalar. İstenmeyen yağlar daha sonra vücudunuzdan çekilir.

Meme kaldırma

Yerçekimi yadsınamaz bir güçtür. Zamanla vücudunuz sarkmaya başlar ve hamilelik süreci bu sarkmayı hızlandırabilir. Emzirme, meme uçlarını aşağı çekerek eğimlerini değiştirebilir. Meme dikleştirme ile fazla deri ve yağ hücrelerini temizlenerek kaldırma prosedürü ile meme yeniden konumlandırılır.

Genel olarak, annelik estetiği kadınların hamilelik ve doğum sonrası ortaya çıkan en yaygın sorunları ele alan estetik operasyonların bir kombinasyonudur. Annelik estetiği ayrıca vajina estetiği (vajinoplasti) ve genital estetiği (labioplasti) de içerebilir.

Vajina ve genital estetikler

Vajinoplasti, doğum sonrası uygulanan işlemlerden biridir. Vajina estetiğinin birçok faydası vardır. Bu rekonstrüktif cerrahinin en büyük avantajlarından biri ilişki sırasında artan hassasiyettir. Vajina estetiği doğum sonrası operasyonlar sonrasında hasta memnuniyeti en yüksek olan operasyonlardan birisidir.

Annelik estetiği kapsamında genital estetik de uygulanabilir. İç ve dış dudaklara uygulanan bir prosedürdür. Doğum labiaların şeklini, boyutunu ve rengini etkileyebilir ve genital bölgelerindeki bu değişikliklerden rahatsız olan kadınlar kendilerini daha iyi hissetmek için bu prosedürü tercih edebilir.

Haberin Devamı

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka