Stil Sarah Baadarani 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu

Sarah Baadarani 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu

05.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Markaların İlkbahar-yaz 2013 kampanyalarına göz atarken, gözümüze Sarah Baadarani takılıyor. Adını daha yeni duyduğumuz fakat koleksiyonuna bayıldığımız tasarımcının koleksiyonunu bakalım sizler beğenecek misiniz?

Sarah Baadarani 2013 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu

Sarah Baadarani Londra’lı bir tasarımcı ve bir hazır giyim markası. Markanın amacı; zahmetsiz şıklık ve giyilebilir parçalar yapmaya dayalı. Markanın imzası ise zamansız ve hep farklı olmak.

Haberin Devamı

Marka bizlere modern klasikliği sunuyor. Duygusal, güçlü ve feminen kadınlar bu markanın hedef kitlesini oluşturuyor. Şıklığa giden yolda bu tasarımcıyı seçen bayanlar hiç de yanılıyor gözükmüyorlar.

Terziliğin ustaca kullanıldığı koleksiyonda tasarımcı; farklı, yumuşak ve sert materyallerle bir karışım yakalıyor. Seçtiği renkler ve kumaşlar sayesinde romantikliğin kokusu ve büyüsü içimize işliyor. ‘Gelecek Zamandaki Şıklık’ adlı koleksiyonu; bünyesinde danteller, şifonlar ve transparan kumaşlar barındırıyor. Asimetrik ve parça parça görünen eteklerden de anlaşıldığı üzere ilham geometrik şekillerden. Bunun dışında Hint tapınakların mimarisi de koleksiyonun bir başka ilham kaynağı.

Sarah Baadarani’nin koleksiyonunda farklı materyaller kullandığını zaten belirtmiştik. Amaçlanan ise; farklı ve zıt materyallerden bir bütün oluşturmak. Bu zıtlığın koleksiyona çok iyi bir görünüm kazandırdığını söyleyebiliriz. Erkek giyiminden de yararlanılan bu koleksiyonda pantolon kalıpları mükemmel duruyor. Dik yaka bluzlerin de yer aldığı koleksiyondaki desenler, koleksiyona fütüristik bir hava katıyor.

Haberin Devamı

İlerici ve modern bir havası olan bu koleksiyona Modazon ekibi olarak çok sevdik. Sahtelik ve çakma kokmayan bu markayı takip etmeye devam edeceğiz.
 


Yazarlar