Diyet Suyun hafifliği sporla buluşuyor

Suyun hafifliği sporla buluşuyor

08.01.2015 - 11:52 | Son Güncellenme:

Yer çekimsiz ortamda müzik eşliğinde, kolayca fitness egzersizleri yapabilirsiniz.

Suyun hafifliği sporla buluşuyor

Türkiye’nin en büyük uluslararası fitness ve spa zinciri JATOMI Fitness Türkiye, Aqua Fitness ile ayaklarınızı yerden kesiyor; suyun kaldırma kuvvetini kullanarak en zor hareketleri bile kolayca yapmanızı sağlıyor.

İstanbul genelindeki 12 merkeziyle Türkiye’nin en büyük fitness kulübü zinciri JATOMI Fitness Türkiye’de uygulanan Aqua Fitness ile spor yaparken suyun mucizevi gücü de arkanızda!

Fitness egzersizlerinin suya uyarlanmış hali olan Aqua Fitness, tüm vücudu çalıştırırken hem cardio antrenmanı yapmak, kas dayanıklılığını artırmak, hem de sıkılaşmak için etkili. Her fitness seviyesine uygun olan Aqua Fitness, farklı seviyelere de uyarlanabiliyor. Aqua Fitness ile suyun kaldırma kuvvetini kullanarak normalde zorlanacağınız ya da yapamayacağınız egzersizleri yapabilir; gerektiği zaman da suyun direncini sıkılaşma için kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Kilo sorunu yaşayanlar, osteoporoz (kemik erimesi) hastaları, sakatlık yaşayanlara, hamileler; suyun eklemlerin alabileceği darbeleri engellemesi sebebiyle diğer egzersiz türlerine göre sakatlanma riski en düşük olan Aqua Fitness’ı güvenle uygulayabilirler. Aqua Fitness grup dersleri, JATOMI Fitness Akasya ve Trump VIP’de yapılıyor.

Suyun hafifliği sporla buluşuyor

Yazarlar