31 Mayıs-6 Haziran haftalık gökyüzü yorumu

Merhaba güzel İnsan,

Bu hafta başlangıcında gökyüzü güzel açılarla hepimize nefes aldırırken bazılarımız hafta sonuna doğru belirgin aksilikler yaşayabilecek. Gelin haftalık majör etkilere bakalım.

Pazartesi günü hayallerimize cesaret edebilme, adım atabilme, yaratıcılık anlamında çok güzel etkiler var. Ne istediğinizi bilir durumdaysanız harekete geçme dürtüsünü doğru kullanabilirsiniz. Olur da "canım hiçbir şey yapmak istemiyor" derseniz emin olun o da sizin için en doğru olandır. Bu rahat akış sizi böyle de etkileyebilir.

Haberin Devamı

Çarşamba günü sevgili Venüs, Yengeç burcuna geçecek. Önümüzdeki süreçte 27 Haziran'a kadar sevgi ilişkileri daha rahat ilerleyecek. Ev içi tadilat, ev taşıma, aile ile aidiyet duygumuzu pekiştirme, bol yemekler yapıp yeme belirgin etkiler arasında. Hassas, sevgi dolu, merhametli, anaç yapımız iyice ortaya çıkacak. Maddi konularda daha güvende olma arayışı başlayacak.

Perşembe günü yaşamda uzun vadeli bir konuyu başlatmak, kalıcılık sağlamak için çok güzel bir açı kesinleşiyor. Adını koyun. O gün patronlar, büyüklerle işler çok daha rahat çözülecektir. Bu süreç Merkür'ün retro süreci olduğundan geçmiş konular çözüme kavuşabilir. Ayrıca geçmişten bir patronunuzla yeni bir iş anlaşması fırsatı da çıkabilir. 

Aynı gün ve ertesi gün Venüs ile Jüpiter'in -iki iyicilin- harika açısı bolluk bereket şans getirecek etkilere sahip. Maddi konu ve sevgi ilişkileri için ilerlemeler olacaktır. Venüs de yengeçte olduğundan aile kurmak adına başlangıçlar, aile bireylerinin mutluluğu, gayrimenkulle ilgili gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma güzelleşmek adına da güzel günler.

Ve cumartesi gümbür gümbür geliyor.

Mars ile Pluto arasında büyük bir gerilim hattı o gün kesinleşiyor.

Mars her tür kaza, enfeksiyon, öfke patlamalarını, Pluto terör, yeraltı, deprem, taciz, cinayet, patlama gibi çokkk tatlı şeyleri temsil eder.

Bireysel olarak evde yangın, su boru patlaması, küçük ev aleti kazaları gibi olasılıklar ama daha da önemlisi büyük kavgalar, güç çekişmeleri mümkündür. Mars yengeçte olduğundan suyla ilgili...deniz kazaları da yaşanabilir.

Haberin Devamı

Naçizane tavsiyem hafta sonunu kendinizle geçirin, iletişimi kesin. Dingin durabilmek için ne gerekiyorsa yapın çünkü bu açı, tetikleyici bir etki taşıyor. Kaldı ki iki tutulma arasından geçiyoruz.

Bu hafta zaten bu etkiler mevcut ama asıl cumartesi olumsuz etki kesinleşiyor. Aynı gün dolandırılma, kandırılma, belirsizlik içinde boğulma, sizden saklananları öğrenme hayalkırıklığına uğrama etkileri de var.

Ve bu etkiler diğer hafta başına da yansıyacaktır.

Ez cümle;Haftasonu bol çimen,bol keyif, bol bilgi öneririm.

Pazar ay boğaya geçiyor.Güzel yemekler yiyelim, ayaklarımızı uzatıp rehavette kalalım.

OLan OLmakta ancak öfke kontrolü bizde diyebiliyorum.

 

Daima AŞK, IŞIK ve FARKINDALIK ile

Duygu GİRAY

 

www.duygugiray.com.tr

instagram: duyguylaastroloji