Stil 2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

25.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

2013 Resort koleksiyonları biz alışveriş severlere sunulmaya devam ediyor…

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

Resort koleksiyonlarını yalnızca 4 yıldır görücüye çıkartan Ralph Lauren, moda evinin klasiklerinden püsküllü süet ceketler ve uzun elbiselerle karşımıza çıkıyor. Genelde toprak tonları, pembeler, yeşiller ve sarılara yer veren Lauren’ın, birkaç tasarımda kullandığı floral desenler adeta bütün koleksiyon renklerini bir araya getiriyor. Safari etkisini de koleksiyonuna taşıyan markanın genelde krem tonlarındaki parçaları da “plaza kadınları” için birebir.

Haberin Devamı

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

Christion Dior’daki karışıklık sonlanıyor! John Galliano’nun marka çatısı altından ayrılmasından sonra bir süreliğine Bill Gaytten ile yola devam eden Dior’un başında artık Raf Simmons olacak. Aldığımız duyumlara Raf Simmons sunacağı ilk koleksiyonunun hazırlıklarına hızla devam ederken, Bill Gaytten imzalı son Christian Dior koleksiyonu da görücüye çıkıyor. Resort 2013 koleksiyonunda peplum modellere ve kabarık eteklere sıkça yer veren Gaytten, sunumda kullandığı kemerlerle ince belli kadınlara hitap ediyor. Açık tonların hakim olduğu koleksiyonda turuncular ve kırmızılar da bir hayli dikkat çekiyor. Bakalım Raf Simmons, Dior çatısı altında beklentileri karşılayabilecek mi? Bekleyelim ve görelim…

Haberin Devamı

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

Resort 2013 koleksiyonunda feminenliği ön planda tutan tasarımcılardan bir tanesi de Zac Posen. Bele ve kalçaya oturan etek ve elbiselerin çoğunlukta olduğu tasarımlarda en dikkat çeken renkler bordolar ve morlar oluyor. Bunların dışında beyaza da sıkça yer veren Zac Posen, diğer tasarımcıların yanında biraz daha “kırmızı halı” tarzında koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Kabarık ve uzun balo elbiselerinin de yer aldığı koleksiyonda hangi parçaları kırmızı halı törenlerinde görebileceğimizi biz şimdiden kestirebiliyoruz. Ya siz?

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

Lanvin Resort 2013 koleksiyonunu hazırlarken Alber Elbaz, tasarımların en az eşofmanlar kadar rahat olmasına dikkat ettiğini söylüyor. Her renkten parçalarla karşımıza çıkan Elbaz, çizgilere ve floral desenlere de koleksiyonunda sıkça yer veriyor. “Resort koleksiyonlar, diğerlerinin yanında çözüm niteliğinde” diyerek tasarımcıların bu dönemde defile şovlarına çıkacak abartılı parçalar yerine giyilebilecek gerçek kıyafetler tasarladığını anlatan Alber Elbaz, koleksiyonunun sunumu sırasında birçok kombinde çantaları da kullanıyor. Lanvin için çok güzel işler yapan bu ismin daha uzun süre ortalığı kasıp kavuracağına eminiz!

2013 Resort Koleksiyonlar vol.4

Yazarlar