Dikkat ! Mevcut frekansınız geçmiş ve gelecek ilişkilerinizi etkiliyor !

Bu duruma şahit olduğum bir regreyon seansını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Danışanım yaklaşık bir yıldır süren duygusal bir ilişki içindedir.

İlişkinin ilk aylarında bana gelmeye başladığında frekansı çok yüksekti ve yeni aşkı onun frekansını ve yaşama enerjisini inanılmaz artırmıştı. Kendini çok mutlu, neşeli ve huzurlu hissediyordu. Yüzünden gülücükler eksik olmuyordu.

Ancak bir problem vardı, genelde ilişkileri hep böyle başlıyor ama sonu hüsranla sonuçlanıyordu. Yoğun kaybetme korkusu yaşıyordu.

Haberin Devamı

O dönemlerde yaptığımız topraklama ve regresyon seanslarında, bilinçaltı önceki yaşamlarına ait bir çok kesit sundu bize.

Güzel hayatlar geçirmişti mevcut sevgilisi ile önceki yaşamlarında. Son derece lüks yaşamlardı bunlar ve bir çok yaşamda evli olarak gördü o kişi ile kendisini.

Çok da varlıklı hayatlar sürüyorlardı...

Aylar ilerledikçe, danışanımın korkuları yüzeye çıkmaya başladı ve yaptığımız topraklama ve regresyon seanslarında gördüğü yaşamlar artık daha dramatik ve hüzünlüydü.

Mevcut kişi ile ya sevgili, ya evli idi ama her seferinde o kişi tarafından aldatılıyor ya da bir neden olmaksızın terk ediliyordu. Çok mutsuz ve üzgündü gördüğü tüm hayatlarda...

Fark ettiğiniz gibi danışanımın korkuları tetiklendikçe ve sevgilisi ile ilgili endişeleri arttıkça geçmişte değişiyordu !

Bu bilginin önemini lütfen hiç unutmayınız.

Bu ne demekti ?

Bu insanın mevcut frekansının gücüydü.

Eğer mevcut frekansınız sevgiye, mutluluğa, neşe ve hayattan zevk almaya ayarlı ise, siz geçmişteki bilgileri de değiştirebilirsiniz.

Mevcut frekansınız keder, endişe, korku ve yaşamdan zevk almamak ise, yine geçmişteki tüm bilgiler bu frekansınızla doğru orantılı olarak değişiyor.

Danışanımda buna bire bir şahit olduk.

Üstelik değişen sadece ilişki içindeki duygusal durumu değildi danışanımın. Yaşadığı hayatın kalitesi, konforu da mevcut frekansın değişimiyle farklılaşıyordu.

Frekansı yüksekken yaşam kalitesi daha gelişmiş, daha zengin, konforlu ve varlıklı yaşamlar sürdüğüne şahit oluyorduk.

Frekansı düşükken, yaşam kalitesi de düşüktü, daha fakir ve yoksul yaşamlar içinde görüyordu sevgilisi ile kendisini.

Frekansın önemini çok iyi kavrayalım ve mevcut frekansımızın şu an ki mevcut yaşamımızı değil, tüm yaşamlarımızdaki hologramları nasıl iyi ve kötü olarak etkilediğini anlayalım.

Lütfen yaşam enerjimizi artıracak şekilde düşünelim, neşe ve mutluluk vazgeçilmezimiz olsun, olsun ki her dönemde mutluluğu ellerimizde tutalım.

Haberin Devamı

Sevgi ve saygılarımla,

A.Nilgün Aktaş

Profesyonel Yaşam Koçu, NLP Uzmanı, Eğitmen

www.aysenilgunaktas.com

nilgunaktas@hotmail.com