Anneler Günü Anneler günü hediye önerisi: Apple Watch

Anneler günü hediye önerisi: Apple Watch

06.05.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Anneler gününde hediye önerisi olarak Apple Watch yeni kayışları ve eğlenceli ön yüzleriyle hem çok çekici hem de çok eğlenceliler. Bu yıl anneler gününde annenize Apple Watch armağan edin.

Anneler günü hediye önerisi: Apple Watch

APPLE WATCH’U ÇALIŞTIRIN: ÜRETKENLİK İPUÇLARI

Haberin Devamı

Mail Önemli Kişiler ve Konu Grubu Bildirimleri

Mail uygulamasını kullanırken, patronunuzu veya müşterinizi Önemli Kişi olarak atayın ve mail gönderdiğinde Apple Watch’tan uyarı alın. “Ya mail attılarsa?” telaşıyla sürekli iPhone’u kontrol etme sıkıntısına elveda deyin.

Önemli bir konu grubunu mail ile izlemek mi istiyorsunuz? iPhone’da ‘Bana Bildir’e dokunun, Apple Watch size her yeni mesajı bildirsin. Artık izlemek istemediğinizde özelliği iptal edin.

Saptanmış yanıtlarınıza stil ekleyin

Saptanmış yanıtlar mesajlarınıza ve iletilerinize bir dokunuşla yanıt vermenizi sağlar. Saptanmış yanıtlarınızı özelleştirerek yanıtlarınıza kendi stilinizi, zevkinizi ve kişiliğinizi katabilirsiniz. Örneğin, her zaman geç kalıyorsanız “Her zamanki gibi geç kalıyorum, 5’te orada olun” gibi bir yanıt oluşturun. Bir emoji bile kullanabilirsiniz.

Sessize almak için üzerini kapatın

Haberin Devamı

Çok kalabalık bir sinemadasınız ve iPhone’unuz çalıyor. iPhone’unuzun sesini kapatmak için elinizi kimseye fark ettirmeden Apple Watch’unuzun üzerine getirin, durumu çaktırmamak için de başka birine kızgın gözlerle bakın.

Anneler günü hediye önerisi: Apple Watch


Kablosuz Egzersizler

Apple Watch’unuza bir çalma listesini eşzamanlayın. Böylece, çalma listenizi iPhone’unuz olmadan dinleyebilir ve kablo kullanmadan özgürce egzersiz yapabilirsiniz. Sadece siz ve Bluetooth kulaklığınız.

Gösterinizi bir slayt gösterisiyle yapın

Keynote sunumlarınızı kontrol etmek için Apple Watch’u kullanın. iPhone’unuz AirPlay ile harici bir ekrana bağlandığında, Apple Watch sunumunuzu başlatabilir, sunumunuzu ilerletmenizi ve bitirmenizi sağlayabilir.

Modüler saat kadranı

Gün içinde önemli şeyleri bir bakışta görebilmek için Modül saat kadranını kullanın. Bir sonraki takvim randevunuzdan ve dünya saati bilgilerinden ne kadar su içtiğinize ve en son gazete haberlerine kadar, Modüler saat kadranı önemli şeyleri anında görmenizi sağlar. Ayrıca, Zaman Tüneli ile Digital Crown’u ileriye doğru çevirerek yaklaşan toplantıları ve akşamki hava durumunu veya geriye doğru çevirerek günün haberlerini ve hisse fiyatlarını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

DENENMESİ GEREKEN UYGULAMALAR

Anneler günü hediye önerisi: Apple Watch


Streaks

Streaks ile iyi ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirin. Kitap okumak, müzik dinlemek veya yürümek gibi başarmak istediğiniz altı ayrı görev seçebilirsiniz; Streaks nazik uyarılar ve teşviklerle bu görevleri yerine getirmenize yardımcı olacaktır. Tüm dünyada kullanılabilir.

Streaks uygulamasını App Store’dan edinin

Dark Sky

Dark Sky konumunuzu kullanarak süper yerel tahminler üretir ve tam olarak bulunduğunuz yerde yağmur başlamadan önce Apple Watch’unuza bildirim gönderir. ABD, Birleşik Krallık ve Kanada’da kullanılabilir.

Dark Sky uygulamasını App Store’dan edinin

Things ve Small Task

Things, kullanımı kolay ama güçlü bir görev yöneticisidir. Apple Watch’ta yerleşik olarak çalışan Things, gün içindeki değişikleri gösteren bir saat komplikasyonuna da sahiptir. Small Task, “süt al” veya “gömleği iade et" gibi bildirimleri hızla ve kolayca eklemeniz için ideal bir uygulamadır.

Things uygulamasını App Store’dan edinin

Haberin Devamı

Small Task uygulamasını App Store’dan edinin

Word of the Day

Arkadaşlarınızın tanıdığı en akıllı kişi olun. Her gün bir sözcük öğrenmek çok basit. Yalnızca İngilizce’de çalışır.

Word of the Day uygulamasını App Store’dan edinin

You Record

Düşüncelerinizi, notlarınızı, toplantılarınızı veya herhangi bir sesi kaydedin. Bitirdiğinizde kaydınızı düzenleyin ve mail, iMessage veya AirDrop aracılığıyla gönderin.

You Record uygulamasını App Store’dan edinin

Wunderlist: İş Listeleri ve Görevler

Bir alışveriş listesini paylaşırken, bir proje üzerinde çalışırken veya bir tatil planlarken yapılacaklar listelerinizi kolayca kaydedebilir, paylaşabilir veya tamamlayabilirsiniz.

Wunderlust uygulamasını App Store’dan edinin

Evernote

Gittiğiniz her yerde notlar veya kontrol listeleri yazabilir ve tüm aygıtlarınız arasında eşzamanlayabilirsiniz.

Evernote uygulamasını App Store’dan edinin

Up Next - Ne Zaman Ne Yapmalı

Haberin Devamı

Bir sonraki adımda odaklanmanız görevleri göstermek için iş listenizi, takviminizi ve bulunduğunuz konumu bir araya getiren güçlü bir üretkenlik aracı.

Up Next uygulamasını App Store’dan edinin

Due - Anımsatıcılar, Geri Sayım Sayaçları

Due, dişçi randevusu almaktan bir faturayı zamanında ödemeye kadar yapmakta geciktiğiniz şeyleri yapana kadar size sürekli anımsatarak hiçbir şeyi asla ihmal etmemenizi sağlar.

Due uygulamasını App Store’dan edinin

Quip - Belgeler, Sohbet, Hesap Tabloları

Önemli belgeleri ailenizle, arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla paylaşarak hızlı ve kolayca işbirliği yapın.

Quip uygulamasını App Store’dan edinin

Lifesum

Apple Watch’tan yaktığınız kalorileri, egzersizlerinizi ve yiyeceklerinizi izleyerek Yeni Yıl hedeflerinize ulaşın.

Lifesum uygulamasını App Store’dan edinin

Yazarlar