Kalbim Seni Dinlemeyi Reddediyor…

Kadınsanız, aşıksanız, Türkiye’de yaşıyorsanız, fal baktırmayı da çok seviyorsunuz demektir. Ben diğer ülkeleri bilmiyorum ama memleketimin kadınlarını çok iyi tanıyorum, eğitimi, güzelliği, zenginliği, mesleği, medeni hali ne olursa olsun, aşıksa, aşık olmak istiyorsa, ya kahve kapatılır ya doğum haritalarına bakılır ya da bir tarot açılır.

Ben de çok güzel bakarım, arkadaşlarım da bana bakar…Son gecelerde, Youtube’da tarot fenomenlerini takip etmeye başladım. Önce hepsinin “aklımdaki kişi” başlıklı açılımları dikkatimi çekti. Tüm kadınlar platonik aşk mı yaşıyordu, karmaşık ya da herkes ayrıldığı erkeğimi düşünüyordu, bozuldum biraz. Kadınların çok mutlu olmasını istiyorum, üzülmesinler doya doya kadınlıklarını, yaratıcılıklarını yaşasın istiyorum.

Haberin Devamı

Ama her zaman olamayabiliyor, benim de “aklımda bir kişi” var. Çok pis reddedildim. Adam benden başka herkesle ilgilendi. Herkese yürüdü, bana da saygı duymaya devam etti. Ben bu duruma deli oluyorum tabii.. Bir de serde akreplik var. Adamı çok sevmesem intikamım acı olacak. Mevlana felsefesini benimsemiş biri olarak, olgun davranmaya çalışıyorum.

Dayanamadım, en sevdiğim Youtuberlardan birine tarot baktırdım, nasıl geçtiğini  size de anlatayım. Hayriye Taş ile Astroloji isimli 50 bin kişinin takip ettiği bir kanalı var. Hayriye aynı zamanda astrolog, reiki master ve yaşam koçu. Hayranım kendisine gece, gündüz canı kaçta isterse, gecelik, sabahlık kameranın karşısına geçiyor. Yumuşacık sesi, sakin hali ile evimizdeki dostumuz, hep kadınlara destek…Eğer kartlarda erkeklerin sapıttığı falan çıkarsa, erkeklere verip, veriştiriyor. Geceleri seyrederken çok eğleniyorum. Tutmasak, hepimizin yerine adamlara dersini verecek.

Kalbim Seni Dinlemeyi Reddediyor…

Adam sevişmeye çok meraklı ama aşık mı, Allah bilir!

Hayriye’ye tarot baktırmakta kararlıyım ama randevu bulabilene aşk olsun…15 dakika bakıyormuş, gündemdeki konu neyse onu soruyorsun. Gece gündüz randevular dolu, sağ olsun vakit ayırdı. İnanın tahmin etmediğim kadar heyecanlandım. Aklımdaki kişinin adını sordu ve kartlarla ona sorular sordu, havaya girdim tabii bende..

Haberin Devamı

Fakat benim falım tam bir dramaydı, adam beni seviyor, saygı duyuyor, değer veriyor, sevişmek istiyor ama aşık değil! Hayriye beni öldürseydin daha iyiydi, tepemden aşağı dökülen kaynar suların arkası kesilmiyor, en ufak bir umut yok ve eğlenmek için girdiğim tarot macerası benim için karanlık bir çukura dönüştü.

Hayriye en başta bu tür çalışmaların farkındalık için yapıldığını söyledi ama sen bunu gel de benim yüreğime anlat. Tek teselli, beni seksi buluyormuş, neyse bari! Bunlar yetmiyormuş gibi demez mi, sende eril enerji çok yüksek, adamlar senden kaçıyor. Kendimi neyle kessem bilmiyorum. Dişil enerjiyi artıracak çalışmalar yapacakmışım, kararlıyım, çok yakında yepyeni bir aşkla Hayriye’nin ekranının karşısında olacağım!