El Örgüsünün Sıcacık Dönüşü

Örgü kıyafetler bu yılın şanından. Bu sonbahar/kış sezonu ile başlayan ve önümüzdeki yıllara aynı popülerlikle etki etmeye devam edecek olan örgü kıyafetler raflarda yerlerini almaya başladılar bile. Dünya kültürlerine bir kutlama niteliğinde karşımıza çıkan örgü parçalar, eski gelenekleri hatırlatırken çağdaş bir bakış açısı ve dışa dönük vizyonla otantik maceralar ve yeni deneyimler için tüketicilerin beğenilerine sunuluyorlar.

Annenizin eskiden ördüğü ve atmaya kıyamadığınız bütün parçaları ortaya çıkartmaya başlayın. Anneniz, akrabanız ya da komşunuzdan size bir şeyler örmelerini rica ederken bulursanız kendinizi sakın korkmayın. Hatta kabiliyetliyseniz kendinize bir şeyler örmeye bile başlayabilirsiniz. Hem kazaklar, uzun hırkalar hem de çok soğuklarda giyilecek büyük ve kalın örgüden kabanları örmeye bir an önce başlayın derim. Tabii ki sadece hırka ya da kazak olarak değil, büyük atkılar, eldivenler, tozluklar, elbiseler ve battaniyeler gibi birçok değişik alanda karşımıza çıkacak olan el örgüsü bomba gibi geliyor.

Haberin Devamı

Örgü kıyafetleri bu sene çok farklı kombinasyonlara eşlik ederken göreceğiz. Dantel ya da tül bir eteğin üzerinde el örgüsü bir kazak, Çok şık bir kumaş pantolon ikilisini tamamlayan bir süveter, örgü bir elbiseyi de şık bir kabanla hayatın her alanında görmeye başlayacağımız bu sezonda el örgüleri içimizi ısıtacak.

El yapımı örgüler, çeşitli küresel etkileri karıştıran ve eşleştiren açık örgüler, etkileyici ifade göstergesi saçaklar ve cesur desenleri kıyafetlerinize yansıtırken bulacağınız bir sezon başlıyor. Bu sonbaharla birlikte harika bir dönemin başlangıcına hazır olun.

www.bukre.co.uk