Festival Tadında Yaz

Bu yaz festival tadında geçecek. Canlı, keyifli, neşeli, heyecanlı bir yaz bizleri bekliyor. Festival ruhu damarlarda dolaşırken bakalım bu heyecan sokaklara nasıl yansıyacak?

· Yılın en moda en havalı giyim parçaları neon renklerle süslenecek. Neon renkleri hemen hemen her kıyafette göreceğiz. Bu yıl mayo, kapüşonlu, t-shirt, elbise ve şortlarda neon renkler çok moda.

· Pullu, payetli kıyafetler göz dolduracak ve günlük hayata çok daha fazla karışacaklar. Metalik tek parça mayolar, pullu bikiniler çoktan satın alındı bile. Hatta erkekleri pullu ceketler içinde görürseniz sakın şaşırmayın.

Haberin Devamı

· Festival havası deniz kabuğundan yapılan parçalarla takılarla yansıyacak. Kabuktan küpe, kolye ve bilezikler her yerde karşımıza çıkacak.

· Yine yılın festival trendlerinde ‘çirkin sandaletler’ ve ‘çirkin spor ayakkabılar’ olacak ancak moda diye o kadar çirkin sandalet ve spor ayakkabıları giymeniz gerekmiyor! Siz yine size yakışandan yana olun. Moda diye çirkinliğe teslim olmayın.

· Aynı zamanda kovboy çizmeleri yılın festival kıyafetlerini tamamlayacak. Beyaz renkli kovboy çizmelerini 2019 yazında sık sık göreceğiz.

· Bu festival sezonunda pek çok fütüristik, sportif güneş gözlüğü görmeyi bekleyin. Geçen yıl tamamen küçük ve renkli modeller söz konusuyken, bu sezon spordan ilham alan, fütüristik ve ayna tonlarındaki gözlükleri göreceksiniz.

· Yine bu yaz kova şapkalara sık rastlanacak. Renk renk kova şapkalar farklı farklı kıyafetlerle birlikte sokaklara çıkacak.

· Ve tabii ki kot şortlar. Evet her yaz moda, her yaz en favori parça ve en çok giyilen giysi. Bu sene Festival modasının vazgeçilmez parçası mini kot şortlar yürekleri hoplatacak.

Festival temalı bir yaza hazır olun!

www.bukre.co.uk