Gümbür Gümbür Punk!

İsyankar, ilham verici ve kendini yüksek sesle ifade eden PUNK akımı, 2019-2020 Moda trendlerinde açık ara öne çıkıyor. Zımbalı deri ceketler, yırtık kotlar, bant tişörtler ve ağır botlar gibi ikonik parçalara sahip olan punk görünüm özellikle 80’lerde yoğun ve sinirliydi. Geri gelirken aynı agresiflikle gelmemekle birlikte farklı, dikkat çekici, kişiye özgü ve uyumluluk karşıtı olmaya devam edecek olan Punk gönülleri yine fethedecek.

Agresiflik, kimseye benzememe, asilik, serseri görünümünden dolayı dışlanmışlık yani tabiri caizse uyumsuzluğun uyumu olan Punk, günümüze başka bir bakış açısıyla, yine güçlü ama daha net silüetlerle ve şıklıkla kombine olmuş ve karmaşıklığın aksine sade ancak bireysel farklılıkları göze sokarak geri geliyor.

Haberin Devamı

Kendine özgü, tekil, asi, cool ancak cool olmak için bir şey yapmasına gerek olmadığı her halinden anlaşılan Punk etkisi elbiseden ayakkabıya, saç aksesuarlarından dış giyime, çantadan gözlüğe modanın her alanına dokunacak. Bu defa bu dokunuş çok konuşulacak ve çok canlar yakacak.

Kafaları kendine çevirecek, başları döndürecek olan Punk görünümünü kişisel stilinize adapte etmek size çok başka bir özgüven ve ilham verecek. Değişimden sakın korkmayın. Kendinizi bu etkileyici akımın ellerine bırakın. Stilinizi, modunuzu, tercihlerinizi, hayata bakışınızı değiştirmenin belki de zamanı geldi diye düşündürerek enerjinize başka bir yol verecek olan bu etkilere bakalım ne kadar hazırsınız bir görün. Bir de başka taraftan görün.

Kendinize en uygun parçaları bularak bu akıma karışmaya başlayın derim. Başkalaşın, kendinize güvenin, mutlu olun, güçlü olun. Yapmadıklarınızı yapmaya, yapmaktan hoşlanmadıklarınızı bırakmaya hazır olun. Siz sadece olmak istediğiniz siz olun! Hep söylediğim gibi sadece ‘moda’ diye sakın size yakışmayanları giymeyin ama yakışıyorsa da rahatlıkla giyip ortalarda dolaşmaya başlayacağınız günlere hazır olun. Denemeden karar vermeyin. Önyargılı olmayın. Punk diyince korkmayın :) Stilinizi zenginleştirecek şekilde hayatınıza ‘yeni’leri almaya açık olun. Unutmayın, yeni güzeldir!

Haberin Devamı

www.bukre.co.uk