Offf Bu Sıcakta Ne Giyilir ki?

Sıcaklarla nasıl başa çıkacağınızı düşüneceğiniz yaz günleri kapıda. ‘Offf nasıl bu sıcakta işe gideceğim?’ ya da ‘Bu havada dışarı çıkılmaz ki, rutin işleri nasıl halledeceğim?’ gibi sorular kafalarda belirdi belirecek. Tabii ki hem şıklıkla konforu birlikte sunan kıyafetler yardımımıza koşacak. Tabii rahat olmak için o çirkin ve kendinize yakışmayan kıyafetleri almaya son verip, biraz daha ‘bana ne yakışıyor’ sorusunu sorup, değişik ama vücut tipinize ve renginize uygun parçalar almaya özen göstermeye başlayın.

Haberin Devamı

Midi boy etekler hem rahat hem şık hem de değişik parçalarla bir araya rahatça getirilebildiğinden, sıcak yaz günlerinde sıkan ve sıcak tutan pantolonların yerine göz koydu bile. Aynı şekilde bu yıl uzunlukları farklı, renk renk gömlek elbiseler hem ceketlerle giyilebilecek hem de tek başına konforu ve şıklığı yakalayacağınız aranan parçalar içinde olacak. Yine pantolon seçimlerinde pamuklu ama güzel bir kalıba sahip dar olmayan pantolonlar gardıroplarda yerini alacak.

Elbiseler yazı en çok hissettiren kıyafetler. Canlı renklerde giyeceğiniz düz, çiçekli ya da desenli elbiselerinizi metalik ayakkabılarla canlandıracağınız 2019 yılı hayata karışma, mutlu olma ve güzel anları paylaşma yılı. Yeşil ya da mavi düz renk bir elbise ne kadar canlılığınızı arttıracaksa, beyaz veya ekru bir elbise de o kadar ferahlık ve ışıltı katacak.

Düşük omuzlar yazın olmazsa olmazı. Midi kot etekle beyaz düşük omuz bir t-shirt ya da denim bir tulum yazın rahat günlerinde size muhteşem bir rahatlık ve şıklık katarken, koyu ve açık tonlardan oluşan çizgili, pötikareli bir elbise ve beyaz ayakkabılar iş ortamlarında yaz ruhunu yaşamanıza imkan sağlayacaktır.

Son olarak kot ceketler bu yazın en moda tamamlayıcı parçası olurken, renkli ve büyük aksesuarlar yaz ruhunuza can katacak.

Sevdiğiniz ama size yakışan şeyler giymeye başladığınızda hayatınızın ne kadar keyifli bir hal aldığını göreceksiniz. Kendinize, çevrenize, sevdiklerinize ışıltı katacağınız muhteşem yaz geldi. Hoşgeldi…