Zenginliğimi Çantamdan Anla!

Parası Olan Herkes Pahalı Çanta Almasın!

Belli markaların çantalarını kullanmak günümüzde hala prestij ya da birbirine hava atma aracı olarak kullanılmaya devam ederken, kaliteden rüküşlüğe yapılan o talihsiz geçişte hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Birçok kadın ne beğendiği ne kullanışlı olduğu ne de verdiği para karşılığında uzun süreli kullanıma değen bir kaliteye ulaştığı için değil, tamamen markası için deliler gibi pahalı çanta almaya devam ediyor. Hem de bazıları sırf bu çantaları alabilmek için banka kredilerine baş vuruyor, borç alıyor ve aylarca araba kredisi öder gibi taksit ödüyorlar.

Haberin Devamı

Katıldığım birçok davette ne giyimiyle ne ortamla ne de kendi vücut özellikleri ile hiçbir uyum göstermediği halde sadece markası yüzünden gülünç duruma düştüklerinin bile farkına varmadan markasını diğerlerinin gözlerine sokmak için seçtikleri çantaları ile ortalarda geziyorlar.

Son yıllarda ‘stil uyumsuzluktur’ algısı benimsenmeye başlansa da bunun da bir dengesi var. Bahsedilen uyumsuzluğun büyük bir kitle tarafından tamamen yanlış anlaşıldığını söyleyebilirim. İlerleyeceğine git gide gerileyen giyim alışkanlıklarına bir son verilmesi lazım. Hadi aynaya baktığınızda uyumsuzluğu göremiyorsunuz, elinizden düşmeyen sosyal medya hesaplarına da mı bakmıyorsunuz? Dünya’nın her yerinde olan her şeyi görüp takip edebildiğimiz bu devirde bir yerlerden yardım almaya başlasak hiç fena olmayacak.

Her şeyin olduğu gibi çantaların da vücut tiplerine, tarza, giyim parçalarına, hava şartlarına ve gidilecek yere göre uygun olan ve olmayanları var. Sadece pahalı ve bilinen bir marka diye rengi uymasa da olur diye bir şey yok! Uymasa da olmaz! ‘Ben böyle giydim oldu’… HAYIR OLMADI! Rengi şekli orantısı uygun olanı olunca şık ve anlamlı oluyor. Başkaları gibi olmaya, kendinize pahası yüksek şeylerle değer katmaya çalışmaya ve daha da önemlisi bunları yaparken gülünç duruma düşmeye hiç mi hiç gerek yok. Kendiniz olup, kendinize yakışanları yaparak var olmaya devam.

www.bukre.co.uk